Uscătoare

Găsiți cel mai potrivit uscător pentru îngrijirea hainelor dumneavoastră, chiar și a țesăturilor delicate precum lâna și mătasea.

Afișează toate uscătoarele
Uscătoare
12 din 12
 • Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare Steam cu sistem cu abur şi programe speciale pentru împrospătare şi netezire, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.

 • Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 8 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, panou BLACK, omologat Woolmark Blue.

 • Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 8 kg, cu motor inverter silenţios, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.

 • Uscator rufe de 8 kg cu tehnologie în condensare cu pompă de căldură EcoCare, LCD mediu, hublou transparent cu ramă argintie şi iluminare interioară, clasă de consum A+, certificat Woolmark Apparel Care, sistem de reglare automată Optisense şi sistem de filtrare EcoFlow.

 • Uscător de rufe cu pompă de căldură DelicateCare, în clasa de consum A++, capacitate 9 kg, cu motor inverter silenţios, afişaj LCD DirectTouch cu text, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, omologat Woolmark Blue.

 • Uscător de rufe cu pompă de căldură cu sistem DelicateCare şi excepţionala clasa de consum A+++, capacitate uscare de 8 kg, echipat cu motor inverter silenţios şi durabil, sistem avansat de filtrare EcoFlow şi sistem automat Optisense de adaptare a timpului de uscare, certificat Woolmark Blue pentru uscarea articolelor din lână.

 • Uscător de rufe Electrolux PerfectCare 900 cu pompă de căldură, motor inverter, sistem CycloneCare cu senzori SmartSense,sistem de filtrare EcoFlow, program special Outdoor pentru refacerea impermeabilităţii şi capacitate dublată pentru programele pentru aşternuturi şi mixte.

 • Uscător de rufe cu tehnologie în condensare de 8 kg şi hublou transparent cu ramă argintie, certificat Woolmark Apparel Care. Usucă delicat la o temperatură scăzuta articolele din lână si mătase.

 • Uscător de rufe Electrolux PerfectCare 800 cu pompă de căldură, motor inverter, sistem DelicateCare cu senzori SmartSense, sistem de filtrare EcoFlow, program special Outdoor pentru refacerea impermeabilităţii şi capacitate dublată pentru programele pentru aşternuturi şi mixte.

 • Uscator rufe de 7 kg cu tehnologie in condensare si adâncime de numai 54 cm la baza ( 57 cm max la blat), hublou transparent cu rama silver, ofera cu pana la 20 ore mai multa libertate de alegere a timpului de pornire cu ajutorului optiunii start intarziat.

 • Uscător de rufe Electrolux PerfectCare 700 cu pompă de căldură, sistem GentleCare cu senzori SensiCare şi sistem de filtrare EcoFlow.

 • Puteți fi siguri că hainele vor arăta și se vor simți excelent cu Sistemul DelicateCare din uscătorul nostru de rufe PerfectCare 800. Acesta reglează temperatura corectă pentru articolul de îmbrăcăminte în timp ce mișcarea tamburului este adaptată la specificul țesăturii. Ceea ce înseamnă că fiecare articol este îngrijit corespunzător, chiar și cele pe care nu v-ați gândit să le uscați automat.

Mașina de spălat rufe UltraCare și uscătorul de rufe DelicateCare

O uscarea impecabilă începe odată cu spălarea

O mașină de spălat rufe și un uscător care formează jumătățile unui întreg — spălarea adecvată vă împrospătează hainele pentru o uscare cu rezultate uimitoare. Uscătoarele noastre DelicateCare și-au găsit partenerul perfect în mașinile de spălat rufe UltraCare™ Eco. Acestea sunt la fel de atente cu rufele dumneavoastră și la fel de delicate ca spălatul de mână.

O grămadă de articole de îmbrăcăminte care tocmai au fost uscate în uscător