Spune-ne parerea despre produsul tau Electrolux

Monitorizam constant review-urile scrise pentru a imbunatati performantele produselor si implicit, experienta de utilizare.

Cauta mai jos produsul Electrolux pe care il detii si lasa un comentariu despre experienta ta de utilizare a acestuia.

  • {{ errorText }}

Acesta va fi afisat alaturi de review-ul tau. Te rugam sa nu-ti folosesti numele complet. In caz contrar, review-ul nu va fi publicat

{{ props.errorNickname }}

Adresa ta de e-mail este necesara pentru a valida recenzia

Cele mai folositoare review-uri sunt axate pe calitea, design-ul si valoarea aparatului electrocasnic. Daca doresti sa lasi un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugam sa contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste review-uri sunt moderate inainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informatii referitoare la acest lucru, te rugam sa citesti Ghidul de scriere review-uri.

Trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile

Multumim pentru review

Cauta in casuta ta de email mesajul de verificare.

Transparenta

Nu modificam in niciun fel continutul review-urilor si nu stergem feedback-ul negativ. Insa, ne rezervam dreptul de a nu publica review-ul daca nu este conform cu Ghidul nostru de scriere al review-urilor. 

Articole utile

De multe ori problemele aparute pot fi rezolvate chiar de catre tine. Citeste articolele ajutatoare referitoare la cele mai frecvente erori si probleme intalnite la produsele Electrolux. 

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne daca ai intrebari despre produsele Electrolux sau serviciile oferite. Ne poti contacta folosind formularul de contact, pe Facebook sau apeland Call Center-ul la 021 9913

Iti stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 20:00*.

*cu exceptia sarbatorilor legale