Spune-ne părerea despre produsul tău Electrolux

Monitorizăm constant recenziile scrise pentru a îmbunătăţi performanţele produselor și implicit, experienţa de utilizare.

Caută mai jos produsul Electrolux pe care îl deţii și lasă un comentariu despre experienţa ta de utilizare a acestuia.

  • {{ errorText }}

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Alătură-te MyElectrolux și primești 10% reducere la următoarea achiziție

Transparenţă

Nu modificăm în niciun fel conţinutul recenziilor și nu ștergem feedbackul negativ. Însă, ne rezervăm dreptul de a nu publica recenzia dacă nu este conformă cu Ghidul nostru de scriere al recenziilor. 

Articole utile

De multe ori, problemele apărute pot fi rezolvate chiar de către tine. Citește articolele utile referitoare la cele mai frecvente erori și probleme întâlnite la produsele Electrolux. 

Contactează-ne

Contactează-ne dacă ai întrebări despre produsele Electrolux sau serviciile oferite. Ne poţi contacta pe chat, folosind formularul de contact, pe Facebook sau apelând Call Center-ul la 021 9913

Îţi stăm la dispoziţie de luni până vineri, între orele 08:00 - 20:00*.

*cu excepţia sărbatorilor legale