Spune-ne parerea despre produsul tau Electrolux

Monitorizam constant recenziile scrise pentru a imbunatati performantele produselor si implicit, experienta de utilizare.

Cauta mai jos produsul Electrolux pe care il detii si lasa un comentariu despre experienta ta de utilizare a acestuia.

  • {{ errorText }}

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

Transparenta

Nu modificam in niciun fel continutul recenziilor si nu stergem feedback-ul negativ. Insa, ne rezervam dreptul de a nu publica recenzia daca nu este conforma cu Ghidul nostru de scriere al recenziilor 

Articole utile

De multe ori problemele aparute pot fi rezolvate chiar de catre tine. Citeste articole utile referitoare la cele mai frecvente erori si probleme intalnite la produsele Electrolux. 

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne daca ai intrebari despre produsele Electrolux sau serviciile oferite. Ne poti contacta folosind formularul de contact, pe Facebook sau apeland Call Center-ul la 021 9913

Iti stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 20:00*.

*cu exceptia sarbatorilor legale