Spune-ne parerea despre produsul tau Electrolux

Monitorizam constant recenziile scrise pentru a imbunatati performantele produselor si implicit, experienta de utilizare.

Cauta mai jos produsul Electrolux pe care il detii si lasa un comentariu despre experienta ta de utilizare a acestuia.

  • {{ errorText }}

Acesta va fi afisat alaturi de recenzia ta. Te rugam sa nu-ti folosesti numele complet. In caz contrar, recenzia nu va fi publicata

{{ props.errorNickname }}

Adresa ta de e-mail este necesara pentru a valida recenzia

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul si valoarea aparatului electrocasnic. Daca doresti sa lasi un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugam sa contactezi serviciul de Relatii Clienti. Aceste recenzii sunt moderate inainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informatii referitoare la acest lucru, te rugam sa citesti Ghidul de scriere recenzie.

Trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile

Multumim pentru recenzie

Cauta in casuta ta de e-mail mesajul de verificare.

Transparenta

Nu modificam in niciun fel continutul recenziilor si nu stergem recenziile negative. Insa, ne rezervam dreptul de a nu publica recenzia daca nu este conforma cu Ghidul nostru de scriere a recenziilor. 

Articole utile

De multe ori problemele aparute pot fi rezolvate chiar de catre tine. Citeste articolele ajutatoare referitoare la cele mai frecvente erori si probleme intalnite la produsele Electrolux. 

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne daca ai intrebari despre produsele Electrolux sau serviciile oferite. Ne poti contacta folosind formularul de contact, pe Facebook sau apeland Call Center-ul la 021 9913

Iti stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 20:00*.

*cu exceptia sarbatorilor legale