Mașini de spălat vase

Redă strălucirea vaselor și paharelor indiferent de spaţiul disponibil în bucătăria ta. Alege o mașină cu dimensiuni tradiţionale, un model slim sau unul încorporabil, pentru discreţie deplină.

Mașinile noastre de spălat vase cele mai eficiente din punct de vedere energetic

Mașinile de spălat vase EcoLine sunt cele mai bune modele din această clasă din punct de vedere energetic și în ceea ce privește utilizarea eficientă a resurselor. Toate mașinile prezintă caracteristici pentru a economisi resurse în timp ce oferă rezultate impecabile.

Spălarea vaselor fără efort

Soluţii de economisire a energiei. Rezultat impecabil

Mașinile de spălat vase Electrolux oferă rezultate impecabile, în timp ce afișajul Ecometer te ghidează pentru a economisi apă și energie. Primul coș ridicabil din lume îţi permite să încarci și să desccarci vasele fără efort

 • Încărcare și descărcare fără efort
  Încărcare și descărcare fără efort

  Caracteristica noastră unică ComfortLift ridică coșul inferior la un nivel superior pentru a facilita încărcarea și descărcarea vaselor.

 • Ecometer – economisește apă și energie
  Ecometer – economisește apă și energie

  Ghidarea vizuală unică, fără efort, cu afișajul Ecometer, te ajută să alegi cel mai potrivit program pentru a economisi apă și energie.

 • Utilizarea eficientă a apei
  Utilizarea eficientă a apei

  Braţul de pulverizare Satellite Spray se rotește în mod continuu în diferite unghiuri, oferind o acoperire de apă de până la 3 ori mai bună*. Rezultat mai bun, fără risipă de apă.

  *Comparativ cu braţul de pulverizare standard.

10 ani garanţie pentru Motorul Inverter

Cumpără o mașină de spălat vase, o mașină de spălat rufe, o mașină de spălat rufe cu uscător sau un uscător cu motor inverter din promoţia Electrolux, înregistrează achiziţia online și te bucuri de 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter.

Cel mai bun din gamă

Mașină de spălat vase încorporabilă ComfortLift 60 cm 14 seturi Inverter BLDC clasă D

4,9

4,9(158)

KECB7310L

Prima mașină de spălat vase din lume 900 ComfortLift® elimină efortul de la încărcare și descărcare. Tehnologia noastră unică ridică până la nivelul taliei coșul, printr-o mișcare fără efort. Este atât de convenabilă, încât te vei întreba cum ai trăit fără ea.

Cel mai popular

Mașină de spălat vase încorporabilă SatelliteClean 60 cm 14 seturi Inverter BLDC clasă D

4,9

4,9(835)

EEM48320L

Vasele vor fi spălate perfect cu SatelliteClean, datorită braţului cu rotaţie dublă și a schimbărilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar și articolele voluminoase sunt complet spălate.

Noutăţi

GlassCare 700

Sertarul mașinii de spălat vase MaxiFlex 700 îţi permite să-ţi exprimi creativitatea și să folosesti toate ustensilele din bucătărie. De la seturi de tacâmuri la ustensile voluminoase, poţi personaliza distribuţia lor pentru ca toate să încapă.

Pictogramele de pe noua etichetă energetică

A. Cod QR nou. Scanabil cu telefonul mobil pentru mai multe informaţii.
B. Clasa de eficienţă energetică.
C. Consumul de energie pentru 100 de cicluri Eco, în kilowaţi-oră.
D. Capacitate seturi vase.
E. Durata programului Eco.
F. Consumul de apă per ciclu, în litri.
G. Nivelul de zgomot, în decibeli.