Detalii produs

LED-urile luminoase ale plitei cu gaz FlameLight îţi arată când un arzător este pornit sau oprit. De asemenea, îţi permit să controlezi și să alegi cu precizie între nouă niveluri de putere a flăcării, astfel încât să poţi selecta cu ușurinţă intensitatea ori de câte ori gătești.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Selectează cu ușurință intensitatea flăcării cu LED-urile FlameLight

Controlează cu precizie nivelul de putere pe care îl selectezi cu LED-urile FlameLight. Intensitatea luminii le face ușor de văzut și de ales nivelurile de intensitate a flăcării de la 1 la 9. FlameLight îţi arată, de asemenea, când un arzător este pornit sau oprit.

Gătire precisă cu StepPower

Ajustează flacăra plitei cu gaz cu ajutorul comenzilor StepPower. Selectează cu ușurinţă un nivel de căldură de la 1 la 9 fără a fi nevoie să te apleci pentru a verifica flacăra.

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcţia Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe gătitul și hota va regla automat setările, asigurând cea mai bună extracţie în funcţie de puterea selectată pe plită. Muncește în locul tău.

Monitorizează timpul pentru gătit cu ajutorul Minute Minder

Setează Minute Minder pentru a obţine cele mai bune rezultate la gătit. Indiferent de ce se află pe plită, de la un simplu ou fiert până la un risotto cremos și fin, poți seta timpul precis de gătire pentru rezultate optime.

Indicatoarele LED te anunţă dacă plita este încă fierbinte

Pentru o siguranţă sporită atunci când gătești cu gaz, am adăugat două opțiuni suplimentare importante. Indicatoarele LED te informează dacă un arzător al plitei este aprins sau nu. Indicatorii de căldură reziduală arată dacă suporturile sunt încă fierbinţi după utilizare.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone