Detalii produs

Puterea gătitului cu gaz cu precizia inducției - plita TouchSure îți oferă ce-i mai bun din ambele lumi. Cu timpii rapizi de încălzire la o atingere  distanță vei prepara mâncarea într-o clipită. În plus, la final nu trebui să aștepți să se răcească. Control deplin și gătire mai rapidă și mai sigură cu plita cu gaz.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

TouchControl: simplu, intuitiv, precis

TouchControl îți oferă un control deplin asupra flăcării, fără niciun efort. Comenzile tactile intuitive îți permit să crești și să scazi precis căldura pentru preparate gătite perfect. Curățarea este ușoară, deoarece nu există butoane pe care să se adune reziduuri.

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcția Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe să gătești și hota va regla automat setările, asigurând cea mai bună extracție în funcție de puterea selectată pe plită. Muncește în locul tău.

Indicatoarele LED te anunță dacă plita este încă fierbinte

Pentru o siguranță sporită atunci când gătești cu gaz, am adăugat două opțiuni suplimentare importante. Indicatoarele LED te informează dacă un arzător este aprins sau nu. Indicatoarele de căldură reziduală arată dacă suporturile sunt încă fierbinți după utilizare.

Bucură-te de liniște datorită opririi automate

Funcția Oprire automată îți oferă un plus de liniște oprind automat plita dacă simte că flacăra a fost lăsată pornită pentru o perioadă neobișnuit de lungă.

Monitorizează timpul pentru gătit cu ajutorul Cronometrului

Setează Cronometrul pentru a obține cele mai bune rezultate la gătit. Indiferent de ce gătești pe plită, de la un simplu ou fiert până la un risotto cremos și fin, poți seta timpul precis de gătire pentru rezultate optime.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone