Detalii produs

Senzorii de gătit Sense Boil & Fry știu în mod intuitiv să ajusteze căldura pentru a evita ca mâncarea să dea în foc. Senzorii mențin tigaia la temperatura potrivită pentru rezultate perfecte și economie de energie, indiferent ce gătești.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Sense Boil & Fry – asistentul tău personal în bucătărie

Senzorii de gătit Sense Boil & Fry funcționează ca asistentul ideal în bucătărie. Plita se ajustează în mod intuitiv pentru a evita ca mâncarea să dea în foc sau să se ardă - pentru rezultate impecabile, indiferent ce gătești.

Afișaj tactil CookSmart. Rezultate excelente în mod automat

Obține rezultate perfecte prin simpla apăsare a unui buton pe afișajul tactil CookSmart. Gătește manual sau utilizează alternativele de gătire asistată pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de gătit și pentru a-ți extinde repertoriul de rețete.

Beneficiază de funcțiile de gătire asistată și ghidare ușoară

Funcțiile de gătire asistată intuitive selectează setările potrivite pentru rezultate perfecte - în funcție de ceea ce gătești. Preparatele îți oferă îndrumare simplă pas cu pas pentru a te ajuta să gătești cu succes rețete noi și pentru a-ți extinde repertoriul.

Funcția Bridge - pentru o experiență de gătit mai flexibilă

Funcția Bridge combină în mod convenabil două zone pentru a crea o suprafață de gătit mai mare. Este ideală pentru cratițe și tigăi de dimensiuni mari sau pentru grătarul plancha, permițând gătirea cu o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga suprafață.

Gătește mai sustenabil cu recomandările Eco

Recomandările Eco facilitează gătitul sustenabil și economisirea de energie, obținând aceleași rezultate excelente ca de obicei. Beneficiezi de sfaturi practice de gătit, direct pe plită.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone