Detalii produs

Îţi dorești o plită care detectează automat vasele de gătit? Nicio problemă! Gătești folosind oale și tigăi de diferite dimensiuni? Nicio problemă! Poţi găti aproape oriunde vrei pe suprafaţa din sticlă a plitei TotalFlex 800.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Ai loc suficient pentru vasele de gătit de toate dimensiunile cu TotalFlex

TotalFlex detectează automat forma și dimensiunea vaselor și creează o zonă de gătire sub acestea, astfel încât să le poţi așeza sau muta oriunde pe suprafaţa plitei.

Zone de gătit cu ActiveTouch

Când așezi vasul pe plită, controlul corespunzător zonei se aprinde automat. Astfel, știi în mod intuitiv ce panou de control să folosești pentru gătit. Pur și simplu selectezi temperatura dorită cu o mișcare a degetului și poţi savura rapid preparatele preferate.

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcţia Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe să gătești, iar hota va fi controlată automat, în funcţie de setările plitei, pentru o bucătărie cât mai proaspătă posibil. Concentrează-te pe gătit și uită de grija hotei.

Căldură intensă cu PowerBoost

Activează funcţia PowerBoost pentru un plus instantaneu de căldură în timpul gătitului. Este ideal pentru a găti preparatele mai repede. Poţi fierbe apa mai repede ca oricând și poţi preîncălzi tigăile mai repede pentru stir-fry-urile preferate.

Timer individual pentru fiecare zonă de gătit

Să gătești mai multe preparate deodată poate fi dificil, dar să setezi un timer, nu. Fiecare zonă a acestei plite este prevăzută cu un timer individual, care întrerupe procesul de gătire la expirarea duratei setate.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone