Detalii produs

Îţi dorești o plită care detectează automat vasele de gătit? Nicio problemă! Gătești folosind oale și tigăi de diferite dimensiuni? Nicio problemă! Poţi găti aproape oriunde vrei pe suprafaţa din sticlă a plitei TotalFlex 800.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Ai loc suficient pentru vasele de gătit de toate dimensiunile cu TotalFlex

TotalFlex detectează automat forma și dimensiunea vaselor și creează o zonă de gătire sub acestea, astfel încât să le poţi așeza sau muta oriunde pe suprafaţa plitei.

Zone de gătit cu ActiveTouch

Când așezi vasul pe plită, controlul corespunzător zonei se aprinde automat. Astfel, știi în mod intuitiv ce panou de control să folosești pentru gătit. Pur și simplu selectezi temperatura dorită cu o mișcare a degetului și poţi savura rapid preparatele preferate.

Electrolux - Plite cu inducţie - EIV87675

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcţia Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe să gătești, iar hota va fi controlată automat, în funcţie de setările plitei, pentru o bucătărie cât mai proaspătă posibil. Concentrează-te pe gătit și uită de grija hotei.

Căldură intensă cu PowerBoost

Activează funcţia PowerBoost pentru un plus instantaneu de căldură în timpul gătitului. Este ideal pentru a găti preparatele mai repede. Poţi fierbe apa mai repede ca oricând și poţi preîncălzi tigăile mai repede pentru stir-fry-urile preferate.

Electrolux - Plite cu inducţie - EIV87675

Timer individual pentru fiecare zonă de gătit

Să gătești mai multe preparate deodată poate fi dificil, dar să setezi un timer, nu. Fiecare zonă a acestei plite este prevăzută cu un timer individual, care întrerupe procesul de gătire la expirarea duratei setate.

Accesorii recomandate

Recenzii

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

Recenzii in limbi străine Recenzii traduse

5

Cea mai bună plită cu inducție

de către Daria la 22 decembrie 2021 Tradus din poloneză

Această plită cu inducție mi-a schimbat viața! Am avut deja contact cu alte plite cu inducție, dar gătitul nu a fost atât de distractiv pentru mine .. gătesc destul de mult și problema era că nu puteam încăpea toate oalele pe farfurie .. acum nu mai am această problemă mai este și gătitul este o plăcere pură! Un alt avantaj este fierberea rapida a apei si manevrarea foarte usoara a farfuriei.Recomand din tot sufletul!

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Daria recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

10 puncte

de către Milda la 15 decembrie 2021 Tradus din lituaniană

Opțiunea perfectă pentru a avea o familie numeroasă. Poți într-adevăr să faci multe deodată și să nu-ți răsuci capul sau să încapă toate oalele. De asemenea, o funcție de cronometru foarte convenabilă.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Milda recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

100%

de către Katinas la 15 decembrie 2021 Tradus din lituaniană

Eram împotriva știrilor, voiam vechiul - tradiționalul. Consultantul mi-a povestit în detaliu despre plitele cu inducție și așa a apărut în casa mea o plită cu inducție Electrolux. Întreaga familie iubește să gătească. Toată lumea iubește noua plită. Satisfacție 100%.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Katinas recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

imi place

de către Leja la 14 decembrie 2021 Tradus din lituaniană

O mulțime de beneficii. Îmi place că recunoaște dimensiunea oalei, astfel încât cronometrele individuale de încălzire pot fi setate pentru oale individuale. Vă recomand.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Leja recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Alte produse

Electrolux - Plite cu inducţie - EHH6240ISK Câștigător Consumer Choice Awards 2021
Plită inducţie 60 cm negru

Plita cu inductie cu tehnologie inteligenta care indica zonele cu caldura reziduala. Plita este prevazuta cu functia Booster, care ofera un plus de energie pentru a economisi timp, gatind totul mai rapid.

Electrolux - Plite cu inducţie - EIV654 Recomandat de Chef Florin Dumitrescu
Plită inducţie FlexiBridge 60 cm negru

Plita cu inducţie FlexiBridge® 600 face gătitul mai confortabil. Ai la îndemână trei opțiuni de configuraţie a zonelor de gătit, ideale atunci când trebuie să folosești simultan vase de forme și dimensiuni diferite. Alege două zone de dimensiuni medii, una ...

Electrolux - Plite cu inducţie - EIV9467 Recomandat de Chef Florin Dumitrescu
Plită inducţie Bridge 90 cm negru

Plita cu inducţie Bridge 600 combină două zone separate pentru a crea o singură suprafaţă mai mare de gătit. Cu setările de temperatură și timp aliniate automat, ai condiţiile ideale pentru a găti la plancha, la tavă sau pe placa de sare Himalaya.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri