Detalii produs

Datorită combinației dintre arzătoarele pe gaz și zona de gătit electrică, ai flexibilitatea de a alege sursa de căldură în funcție de preparatele pe care le gătești.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Răspunde nevoilor tale variate de gătit

Datorită combinației dintre arzătoarele pe gaz și zona de gătit electrică, ai flexibilitatea de a alege sursa de căldură în funcție de preparatele pe care le gătești.

Uneste zonele pentru mai mult spatiu de gatit cu functia Bridge

Functia Bridge iti permite sa combini doua zone de gatit separate pentru a crea o singura suprafata mare. Cu setarile de temperatura si durata aliniate in mod automat, ai conditii ideale pentru a gati la perfectie fripturi pe placa Plancha sau la tava.

Gătire precisă cu StepPower

Ajustează flacăra plitei cu gaz cu ajutorul comenzilor StepPower. Selectează cu ușurinţă un nivel de căldură de la 1 la 9 fără a fi nevoie să te apleci pentru a verifica flacăra.

Arzătoare negru mat - economie de timp și energie

Arzătoarele negre mat cu flacără verticală pot fi curăţate în mașina de spălat vase și economisesc până la 25% energie încălzindu-se mai rapid. Flacăra mai precisă încălzește doar vasul pe care-l folosești, pentru o eficiență mai mare.

Suport din fontă pentru vase pentru stabilitate garantată

Cu suportul din fontă, vasele de gătit sunt întotdeauna stabile și sigure. Suportul pentru vase a fost proiectat să includă mai multe piese detașabile, astfel încât manipularea și curățarea să fie mai ușoare.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone