Detalii produs

Combina frigorifică Cooling 360° 800, cu un interior elegant din oțel inoxidabil, ajută la reducerea risipei alimentare. Distribuția cu 30% mai bună a temperaturii pe fiecare raft asigură protejarea alimentelor indiferent unde le așezi.
*Comparativ cu un produs propriu cu control al ciclului, pe baza unui test intern
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Mai puțină risipă alimentară datorită unei distribuții a temperaturii mai bune cu 30%*

Cooling 360°, cu un interior din oțel inoxidabil premium, ajută la reducerea risipei alimentare prin răcire avansată. Orificiile de ventilație eficiente asigură o distribuție cu 30% mai bună a temperaturii pe fiecare raft, asigurând protejarea alimentelor indiferent unde le așezi.

*Comparativ cu un produs propriu cu control al ciclului pe baza unui test intern

O schimbare semnificativă - o combină frigorifică unică cu plastic reciclat*

Îți prezentăm cu mândrie combina frigorifică unică, cu un interior fabricat din 70% plastic reciclat. Plasticul din frigiderele aruncate este folosit pentru fabricarea de frigidere noi, contribuind astfel la reducerea deșeurilor prin circularitate.

GreenZone+ ajută la păstrarea substanțelor nutritive din fructe și legume

GreenZone+ este sertarul de depozitare ideal, care elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Acesta conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*

Un congelator convertibil pentru mai multă flexibilitate

Bucură-te de mai multă flexibilitate cu combina ta frigorifică cu un compartiment de congelare complet convertibil. Acum poți seta congelatorul la +4°C pentru a mări spațiul din frigider sau îl poți folosi în continuare la temperatura obișnuită, între -15°C și -24°C.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone