Detalii produs

Tehnologia unică ComfortLift® te ajută să nu te mai apleci pentru a încărca sau descărca mașina de spălat vase. Cu o strângere ușoară a mânerului, coșul inferior se ridică lin spre tine. O premieră mondială, o soluţie concepută special pentru confortul tău.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - KECB7310L

Elimină ghicitul când speli vasele cu QuickSelect

QuickSelect este modalitatea simplă de a porni un program personalizat de spălare a vaselor. Alege durata acestuia cu ajutorul glisorului și adaugă eventualele tratamente opţionale cu o singură atingere. Mașina se va ocupa de restul setărilor, pentru ca tu să te poţi bucura de timpul petrecut cu cei dragi.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - KECB7310L

Toate tacâmurile, spălate într-un singur ciclu cu MaxiFlex

Tacâmurile și ustensilele de aproape toate formele și dimensiunile pot încăpea în sertarul MaxiFlex. Indiferent dacă sunt mari sau cu forme neobișnuite, separatoarele personalizabile și sertarul adânc facilitează încărcarea cu ușurinţă.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - KECB7310L

Feedback silenţios, Beam on floor

Proiectarea luminoasă pe podea (Beam on Floor) păstrează liniștea în bucătărie. În locul unui semnal sonor puternic care se poate pierde în zgomotul de fundal, mașina de spălat vase îţi comunică stadiul programului printr-un punct luminos proiectat pe podea: roșu când programul rulează și verde când s-a încheiat.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - KECB7310L

Elimină bacteriile de pe vase cu funcţia ExtraHygiene

Funcţia ExtraHygiene asgură un nivel maxim de curăţenie. Funcţia activează o fază puternică de igienizare prin clătire, care ridică temperatura mașinii de spălat vase la 69°C. Acest lucru asigură eliminarea majorităţii bacteriilor de pe vase.

*Testat extern pentru Micrococcus luteus și bacteriofagul MS2 de către Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 20212029).

Accesorii recomandate

Recenzii

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

5

Recomand

de către FurduiMadalina la 08 ianuarie 2022

Foarte bună.o folosesc de 2 ani si nu am avut niciodată probleme cu ea

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • FurduiMadalina recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Recenzii in limbi străine Recenzii traduse

5

Fericit

de către Mariola la 22 ianuarie 2022 Tradus din poloneză

Mașina de spălat vase este foarte comodă datorită funcției de ridicare a coșului, funcționează liniștit, se deschide singură după terminarea lucrărilor și al treilea sertar pentru tacâmuri este foarte confortabil și încăpător, fără a limita spațiul din interior.
Un produs grozav, il recomand mai ales la varste mature.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Mariola recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
1

Vă sfătuiesc să nu faceți asta, ea mi-a distrus vasele.

de către Daniel la 15 decembrie 2021 Tradus din poloneză

Buna ziua, pe 5 octombrie 2021, tentat de parerile bune de pe internet, am cumparat masina de spalat vase KECB7310L. La început am fost mulțumit de rezultatele spălării, dar am început să observ depuneri pe vase. Am încercat diferite setări pentru concentrația de sare și agent de clătire, efectul a fost mai rău, uneori mai bun dar departe de a fi ideal. Am folosit tablete de la mai mulți producători diferiți și efectul încă lipsește. După o lună, am comandat un service, tehnicianul nu a găsit nicio defecte pe partea feroneriei mașinii de spălat vase, dar a găsit o scurgere din recipientul cu agent de clătire. Am fost informat că aceasta poate fi cauza posibilă a sedimentului de pe vase. Subliniind cuvântul probabil, mi s-a cerut să observ mașina de spălat vase aproximativ 7 zile și asta mi-a copleșit paharul de amărăciune. Timp de o lună și jumătate pun mașina de spălat vase de 2-3 ori pe zi pentru a îmbunătăți spălarea anterioară, iar singurul lucru pe care l-am realizat sunt paharele și scriitoarele, care pot fi doar aruncate. Nu vreau să mă gândesc la cantitatea de agent de clătire pe care ai obține ceaiul tău. Am aplicat pentru inlocuirea setului pe cheltuiala electrolux din cauza defectarii recipientului cu agent de clatire si ca raspuns am primit ca afirmatiile mele sunt nefondate deoarece este "coroziunea sticlei" Masina de spalat vase este spalata dar gustul ramane.

Buna ziua, in data de 05.10.2021 tentat de recenzii bune de pe internet am achizitionat masina de spalat vase KECB7310L. La început am fost mulțumit de rezultatele spălării dar am început să observ reziduurile de pe vase. Am încercat diferite setări de concentrație de sare și agent de clătire, efectul a fost mai rău uneori mai bun, dar departe de a fi ideal. Am folosit pastile de la mai mulți producători diferiți și încă nu au niciun efect. După o lună am comandat un service, tehnicianul nu a găsit nicio defecte pe partea feroneriei a mașinii de spălat vase, dar a găsit o scurgere din recipientul cu agent de clătire. Am fost informat că aceasta ar putea fi cauza probabilă, prezența sedimentelor pe vase. Cu accent pe cuvântul probabil, am fost rugat să mă uit la mașina de spălat vase, în următoarele 7 zile și ceva și asta mi-a vărsat amărăciunea. Timp de o lună și jumătate pun mașina de spălat vase de 2-3 ori pe zi pentru a îmbunătăți spălarea anterioară și tot ce am reușit sunt pahare, vase de copac și micuțe care sunt doar potrivite pentru a fi aruncate. Nu vreau să mă gândesc la cantitatea de lichid lucios absorbită cu ceaiul. Am solicitat inlocuirea vesela, pe cheltuiala electrolux in legatura cu defectarea recipientului pentru agent de clatire si ca raspuns, am primit ca cererea mea este nefondata deoarece este "coroziunea sticlei" Masina de spalat vase spalata dar gustul a ramas.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  1
 • Funcții
  1
 • Calitate
  1

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

Foarte bun

de către Edina la 14 decembrie 2021 Tradus din maghiară

Face ceea ce trebuie să facă, în tăcere liniștită. Sper că va dura.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Edina recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Alte produse

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - ESI5545LOX 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter
Mașină de spălat vase încorporabilă AirDry 60 cm 13 seturi Inverter clasă D

Mașină de spălat vase parţial încorporabilă inteligentă, care optimizează consumul de apă și energie în funcție de dimensiunea încărcăturii și nivelul de murdărie al vaselor.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - ESI8550ROX 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter
Mașină de spălat vase încorporabilă SatelliteClean 60 cm 15 seturi Inverter clasă D

Datorită braţului pulverizator, fiecare articol din încărcătură este curăţat eficient. Distribuţia inovatoare a apei asigură o spălare eficientă, inclusiv pentru cele mai murdare sau înghesuite încărcături. Fără urme de murdărie sau de apă. Aspect impecabil...

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - ESI5550LOX 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter
Mașină de spălat vase încorporabilă AirDry 60 cm 13 seturi Inverter clasă D

Funcţia Time Manager permite reducerea duratei ciclului de spălare cu până la jumătate. Vasele tale vor fi gata de a fi folosite oricând vei avea nevoie de ele. O opţiune ideală pentru evenimentele cu musafiri.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri