Detalii produs

De la pâine la negrese și multe altele, robotul de bucătărie Create 5 te ajută să obţii produse de patiserie delicioase de fiecare dată. Acţiunea sa de mixare planetară și motorul puternic au drept rezultat o coacere corectă și consecventă, de fiecare dată. Corpul solid din metal al robotului de bucătărie Create 5, împreună cu accesoriile din metal asigură performanţe fiabile pentru orice ocazie, de la coacere săptămânală la gustări de sărbători.
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Rezultate optime, datorită mixării planetare

Mixarea planetară asigură combinarea temeinică a tuturor ingredientelor, astfel încât niciun ingredient să nu rămână neîncorporat, rezultând o consistenţă uniformă.

Motor puternic de 1200W

Pentru a coace pâine integrală sănătoasă și pizza cu blat subţire este nevoie de un motor puternic, pentru o frământare fără efort. Motorul puternic oferă performanţe fiabile și versatilitate în crearea unei varietăţi de reţete pentru aventurile tale culinare.

Bol generos din oţel inoxidabil de 5 litri

Bolul mare are o capacitate ideală pentru a te ajuta să prepari atât cantităţi mici, cât și mari de produse, de la brioșe pentru mici reuniuni de familie, până la torturi minunate pentru ocazii speciale.

Accesorii multifuncţionale

Crearea unor produse de patiserie și panificaţie sănătoase și delicioase necesită folosirea unor accesorii versatile. Frământă aluatul pentru pâinea cu maia, sau prepară glazura din cremă de brânză și bezele folosind cârligul pentru aluat, paleta antiaderentă și, respectiv, telul tip balon, care sunt incluse în pachet cu robotul de bucătărie Create 5 de la Electrolux.

Viteze multiple și funcţia pulse

Obţine rezultate consecvente și perfecte - bate frișcă sau frământă aluaturi cu control precis asupra celor șase viteze și cu ajutorul funcţiei pulse.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone