Detalii produs

Cu ajutorul blenderului Create 4 Compact, obiceiurile sănătoase sunt mai ușor de respectat. Și sunt mai delicioase. O banană, câteva fructe de pădure proaspete, puțin suc. Amestecă. Bucură-te de smoothie-uri proaspete și sănătoase oriunde te duci
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Recipient 3 în 1 ușor de transportat

Amestecă ingredientele tale preferate direct în recipientul portabil 3 în 1 și smoothie-ul va fi gata să-l iei cu tine oriunde.

Rezultate constante cu funcțiile de viteză multiple și pulsare.

Alege între două viteze și funcția de pulsare pentru o textură perfectă. De la gheață pisată până la smoothie-uri fine, obții cele mai constante rezultate de amestecare, exact așa cum îți dorești.

Gamă largă de accesorii pentru orice tip de amestecare.

Explorează toate posibilitățile de amestecare cu ajutorul gamei largi de accesorii. Cana din sticlă de 600 ml este ideală pentru acasă, recipientele portabile de 600 și 300 ml sunt perfecte pentru smoothie-uri oriunde te-ai duce, iar râșnița pentru măcinarea fină a boabelor de cafea sau a nucilor.

Amestecare optimă cu lamele TruFlow®.

Indiferent dacă zdrobești gheață sau faci un smoothie cu consistența perfectă, lamele TruFlow® asigură amestecarea optimă și fiabilă.

Economie de spațiu cu un design compact.

Gata cu blenderele grele și voluminoase care ocupă mult spațiu pe blatul tău de bucătărie. Blenderul Create 4 Compact ocupă mult mai puțin spațiu și permite bucătăriei tale să respire, fără dezordine.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone