Detalii produs

Fierul de călcat cu abur Care 500 se încălzește foarte rapid, pentru a fi gata să elimine cutele de pe orice țesătură. Acest model compact este ușor de utilizat și de depozitat și are un ambalaj sustenabil contribuind astfel la reducerea amprentei de carbon.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Se încălzește rapid pentru a produce abur

Fierul de călcat se încălzește în doar 30 de secunde, pentru a netezi rapid orice țesătură. Și este ușor de reglat pentru rezultate excelente de fiecare dată.

Talpă GLISSIUM™ 80 rezistentă la zgârieturi

Talpa GLISSIUM™ 80 este rezistentă la zgârieturi, are multe orificii pentru distribuirea uniformă a aburului și alunecă cu ușurință pe hainele tale.

Dimensiune și greutate confortabile

Fier de călcat ușor, pentru călcarea fără efort a hainelor. Este confortabil de ținut în mână, iar dimensiunea convenabilă îl face ușor de depozitat.

Senzor de temperatură

Știi când fierul de călcat este gata pentru a fi depozitat în siguranță. Indicatorul de talpă încinsă, situat în vârful fierului de călcat, detectează când talpa este fierbinte.

Sistem anti-picurare

Redu riscul de urme de apă pe hainele tale preferate. Funcția anti-picurare previne pătrunderea apei în camera pentru abur atunci când temperatura este prea mică.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone