Despre Electrolux

Despre Electrolux

For better living. Designed in Sweden.

Valorile noastre suedeze si relatia sustenabila cu natura ne determina sa cream cu un scop clar definit. Ne gandim la generatiile viitoare si facem tot ce putem sa avem grija de planeta noastra. Incercam sa facem mai mult decat sa cream experiente culinare deosebite, sa dezvoltam tehnologii de ingrijire exceptionala pentru haine sau sa mentinem confortul casei. Incercam sa aducem inovatii care permit consumatorilor sa aiba mai mult timp sa se bucure de viata.

Un secol de inovatii pentru o viata mai buna

In 2019, Electrolux sarbatoreste 100 de ani de inovatii pentru o viata mai buna a consumatorilor nostri. Suntem mandri de ce am obtinut si nu vrem sa ne oprim aici. Afla mai multe despre angajamentele noastre din Better Living Programme.

Imbunatatim calitatea vietii

Angajamentul nostru pentru sustenabilitate este integrat in misiunea companiei - 'Shape living for the better'. Dorim sa inspiram schimbarea, pentru un impact pozitiv asupra vietii consumatorilor si asupra planetei noastre.

Expertiza profesionala

Expertiza noastra de 100 de ani si know-how-ul dobandit in urma colaborarii indelungate cu chefi exigenti renumiti ne-au permis sa imbunatatim, din toate punctele de vedere, aparatele electrocasnice de bucatarie, pentru o experienta culinara completa pentru consumatorii nostri.

Valori suedeze

Din 1919, cand Electrolux a fost fondata in Suedia, credem in crearea de experiente inspirate de stilul nostru de viata. Principiile noastre suedeze si relatia sustenabila cu natura ne determina sa cream cu un scop clar definit si vizibil in tot ceea ce facem, in grija pe care o aratam hainelor, pentru a ne bucura de ele mai mult timp, in tehnologiile intuitive, pentru a ne concentra pe placerea  gatitului, si in casele mai curate si mai sanatoase pentru noi si familiile noastre.