PREMII ȘI DISTINCŢII

Efortul constant de a îmbunătăţi viaţa consumatorilor a fost recunoscut pe plan de internaţional de către institute independente de renume. În această pagină prezentăm câteva dintre titlurile acordate în anii recenţi.

2023

Certificarea internaţională ICERTIAS Customers’ Friend

La finalul anului 2023 Electrolux România a primit certificarea internaţională ICERTIAS Customers’ Friend – “Dedicat excelenţei” din partea International Certification Association* (ICERTIAS), ca o confirmare a importanţei pe care compania o acordă relaţionării cu clienţii în scopul creșterii satisfacţiei acestora. Premiul a fost oferit în urma derulării în România de către ICERTIAS a programului prin care sunt certificate companiile care au o relaţie exemplară cu clienţii și angajaţii lor, companii atent evaluate de analiști de piaţă experţi din cadrul ICERTIAS.

Distincţia primită este recunoscută la nivel internaţional și certifică angajamentul companiei de a oferi servicii superioare clienţilor săi, ca parte din strategia generală a grupului Electrolux de a pune consumatorii în centrul tuturor activităţilor sale, de a încuraja și adopta o atitudine corectă și profesională pe piaţă, de a avea o comunicare prietenoasă și profesională cu clienţii, oferind o asistenţă excelentă pentru clienţi și influenţând pozitiv comunitatea din România.

Un nou an, un nou premiu pentru categoriile Cuptoare și Plite!

Anul 2023 aduce o nouă recunoaștere a calităţii și a gradului ridicat de satisfacţie oferit în experienţa de utilizare de către electrocasnicele noastre. Pentru al treilea an consecutiv, Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din România pentru categoriile Cuptoare și Plite, conform studiului independent Consumer Choice Award.

2022

Electrolux este desemnat cel mai de încredere brand, pentru al doilea an consecutiv

Electrolux a fost desemnat în 2022, cel mai de încredere brand din industria electrocasnicelor, în categoriile Cuptoare și Plite, potrivit studiului independent Consumer Choice Award, realizat de compania de cercetare More-Netquest Group.

Este al doilea an consecutiv în care consumatorii români clasează Electrolux ca fiind lider în domeniul electrocasnicelor, pe produsele plite și cuptoare, recunoscute pentru calitatea lor și gradul ridicat de satisfacţie oferit în experienţa de utilizare.

2021

Cel mai de încredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din Romania în 2021 pentru categoriile Cuptoare și Plite, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacţie și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor. Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima poziţie în România în categoriile cuptoarelor și plitelor, cu scoruri globale de 7,60, respectiv 8,04.

Testate și recomandate

Aspiratoarele verticale fără fir Pure F9, Pure Q9 şi noua gamă Well Q6/Q7/Q8 au primit certificarea AGR pentru designul lor adecvat posturii corecte a spatelui.

Astfel, doctorii şi terapeuţii certificaţi AGR (Aktion Gesunder Rucken e.V, adică Asociaţia Campania pentru un spate mai sănătos) recomandă aceste 3 game de aspiratoare Electrolux în urma testelor riguroase efectuate*. Printre criteriile de testare se numără nivelul de confort resimţit de către persoane de diferite înălţimi, poziţia aspiratorului în autosusţinere verticală, mânerul ergonomic, funcţionalitatea aspiratorului, distribuţia greutăţii, nivelul de efort depus în timpul transportării aspiratorului, etc.

*Verificat şi recomandat de Asociaţia federală a şcolilor de gimnastică medicală pentru spate (Bundesverband der deutschen Rückenschulen e.V.) şi de Forumul pentru un spate sănătos şi o viaţă mai bună (Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V.). Informaţii suplimentare: AGR e.V., Stader Str. 6, D-27432 Bremervoerde, www.agr-ev.de

2020

Cel mai de încredere brand

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din Romania în categoria Aspiratoare de uz casnic în 2020, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Consumer Choice Award măsoară nivelul de satisfacţie și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii de activitate îl au în rândul consumatorilor. Conform clasamentului întocmit de Consumer Choice, Electrolux a ocupat prima poziţie în România în categoria aspiratoarelor de uz casnic, cu un scor global de 7,89.

Pure Q9

Aspiratoarele Pure Q9 au fost premiate cu Red Dot Design Award 2020 și iF Design Award 2020 pentru design excepţional!

Premiul Red Dot este acordat de un juriu internaţional doar produselor care ies în evidenţă în mod semnificativ prin designul de calitate excepţională.

iF Design Award reprezintă o certificare a calităţii, recunoscută la nivel mondial. De peste 67 de ani, designeri și producători s-au străduit să câștige această distincţie ce reprezintă un standard de calitate pentru design excepţional și funcţionalitate remarcabilă. Pentru consumatori, reprezintă un simbol în care pot avea încredere.

Aspiratorul Pure D8.2

Combinaţia inovatoare dintre motor, sistemul etanș și designul periei face ca aspiratorul Pure D8.2 să fie cel mai silenţios aspirator cu sac, atât pe suprafeţe dure, cât și pe covor. În urma testelor institutului SLG din Germania cu privire la calitatea sunetului produs, Pure D8.2 a primit calificativul A - Excelent pe suprafeţele dure și pe covor.

Descoperă performanţa redefinită a aspiratoarelor Pure D8.2 și designul excepţional premiat atât cu iF Design Award, cât și cu Red Dot Award în 2020.

Purificatorul Pure A9

Purificatorul Pure A9 a primit Red Dot Design Award 2020 pentru design excepţional!

Pe lângă funcţiile de monitorizare și analiză constantă, filtrare performantă personalizată și conectivitate Wi-Fi, designul scandinav al purificatorului Pure A9 aduce o notă distinctă și elegantă, potrivită atât acasă, cât și la birou.

2019

Mașini de spălat rufe cu AutoDose

Mașinile de spălat PerfectCare cu AutoDose au primit premiul Red Dot pentru design remarcabil.

Tehnologia Electrolux AutoDose asigură o curăţare profundă și cea mai bună îngrijire pentru toate articolele de îmbrăcăminte din garderobă. În plus, elimină ghicitului cu privire la dozarea corectă a detergentului și balsamului - o singură umplere a sertarului AutoDose cu detergent și balsam este suficientă pentru 20 de spălări.

Mașinile de spălat vase cu QuickSelect

Mașinile de spălat vase Electrolux QuickSelect au câștigat premiul iF Design pentru designul inovator al produsului.

Gama de mașini de spălat vase QuickSelect este prevăzută cu un panou de control inovator. Utilizatorul alege timpul pentru ciclul de spălare glisând degetul pe suprafața tactilă. Afișajul Ecometer indică consumul de energie ca urmare a timpului și a opţiunilor selectate, oferind utilizatorului informaţii clare cu privire la sustenabilitatea ciclului de spălare pentru fiecare încărcătură.

Aspiratorul Pure F9

Aspiratorul fără fir PURE F9 a câștigat premiul iF Design pentru designul său inovator.

Pure F9 combină performanţele unui aspirator tradiţional cu libertatea unui aspirator vertical. Cu ajutorul unităţii culisante unice, ai flexibilitatea să aspiri fiecare centimetru al casei tale - de la dedesubtul mobilei, până la cel mai înalt colţ al camerei. Aspiratorul Pure F9 se pretează oricărui tip de suprafaţă sau mobilier din casă, datorită furtunului retractabil și a periei inteligente 3-în-1.

2018

Gama PerfectCare

Mașinile de spălat, precum și uscătoarele au fost concepute cu scopul de a oferi utilizatorilor o îngrijire personalizată și adecvată fiecărui articol de îmbrăcăminte din garderobă. Selectorul rotativ cu programe ușor de citit împreună cu afișajul luminos îmbunătăţesc experienţa utilizatorului, iar hublourile mari cu mânere poziţionate mai sus decât în mod obișnuit facilitează încărcarea și descărcarea mașinii.

Declaraţia juriului:
Colecţia PerfectCare se caracterizează printr-un design atrăgător care, din punct de vedere al criteriilor ergonomice, este bine gândit.