Detalii produs

Accesorii ingenioase, universale pentru reducerea zgomotului şi vibraţiilor produse de maşinile de spălat rufe şi uscătoare. Picioruşele ultra-plate protejează podeaua de zgârieturi şi menţin aparatul pe o poziţie fermă. Culoarea nutră precum şi designul palt le fac să fie aproape invizibile. Testate TÜV. Dimensiuni: Ø 45 mm, înălţime 6 mm.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Spălare mai silențioasă a hainelor

Piciorușele anti-vibrații, în culori discrete și ușor de atașat, pot fi montate pe mașinile de spălat rufe pentru a proteja pardoselile de zgârieturi și pentru a reduce zgomotul acestora.

Piciorușe antivibrație pentru mașina de spălat pentru o utilizare atentă și silențioasă

Piciorușele antivibrație pentru mașina de spălat oferă un plus de stabilitate, reduc zgomotul și protejează pardoseala împotriva zgârieturilor. Setul de 4 piese poate fi montat cu ușurință, îmbunătățind astfel stabilitatea mașinilor de spălat și reducând nivelul de zgomot generat.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone