Detalii produs

Un sac de aspirator special conceput pentru a scăpa de alergenii din locuinţă, ideal pentru persoanele cu sensibilitate ridicată sau pentru utilizare în sezonul alergiilor. Din material sintetic, cu mecanism de blocare a prafului și murdăriei înăuntru, la sfârșitul utilizării. Special conceput pentru a se potrivi oricărui aspirator Electrolux. Pachetul conţine 4 saci.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Saci de aspirator Anti-Allergy

s-bag® Anti-Allergy îţi protejează sănătatea contribuind semnificativ la purificarea aerului din căminul tău, totodată menţinând performanţa ridicată a aspiratorului. Sacul s-bag® Anti-Allergy reduce riscul expunerii la alergeni.

Capacitate mare de filtrare

Sacul s-bag®Anti-Allergy are o capacitate mare de filtrare, ideală pentru praf, polen, acarieni și alergenii de pisică de până la 1 micron (de 15 ori mai mic decat diametrul unui fir de păr). Acest nivel avansat de filtrare este ideal pentru cei care suferă de astm sau alergii.

Powerflow™

Modul special de pliere al sacului de aspirator s-bag® asigura o capacitate mai mare decat capacitatea unui sac de aspirator conventional. Datorita tehnologiei Powerflow™, sacul este mai flexibil si mai usor de fixat in aspirator.

Sistem de etansare optimizat - rezistent si igienic

Sistemul de inchidere a fost regandit complet, pentru rezistenta si etansare sporite. Astfel, sacul s-bag® nu se va sparge si nici nu va curge. Usor de fixat in aspirator, sacul este si igienic, deoarece la indepartarea lui, acesta este inchis etans. Schimbatul sacului de aspirator nu a fost niciodata mai usor!

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone