Detalii produs

Conceput special pentru a menţine aspiratorul în cea mai bună performanţă pentru o durată lungă de utilizare. Filtrul asigură un flux de aer puternic, o putere mare de aspirare și un nivel ridicat de filtrare și reţinere a particulelor de praf. Recomandăm curăţarea regulată a filtrului. Spală filtrul sub jet de apă și lasă-l să se usuce complet înainte de a-l introduce la loc în aspirator.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Filtru - EF75B

Maximizează performanţa

Filtrele Electrolux de calitate superioară asigură o putere mare de aspirare și un nivel ridicat de filtrare și reţinere a prafului. Astfel, motorul aspiratorului este protejat de particulele de praf. Pentru a menţine performanţa ridicată a aspiratorului, curăţă regulat filtrul Hygiene E10. Urmează instrucţiunile pentru a îndepărta filtrul și folosește o periuţă pentru a elimina praful de deasupra. Atunci când indicatorul filtrului devine roșu sau filtrul este vizibil murdar, spală filtrul sub jet de apă și lasă-l să se usuce înainte să-l montezi la loc în aspirator.

Electrolux - Filtru - EF75B

Filtru lavabil

Acest filtru este lavabil. Pentru a menţine performanţa ridicată a aspiratorului, filtrul trebuie spălat regulat și înlocuit o dată la 6 luni. Acest pachet conţine un singur filtru lavabil.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Filtru - EFS1W
Filtru lavabil s-filter® Allergy Plus

Filtrul lavabil Allergy Plus™ capteaza pana si cele mai fine particule, de exemplu polen, spori de mucegai, acarieni si alti alergeni. Filtrul Allergy Plus™ ajuta la reducerea reactiilor alergice.

Electrolux - Filtru - EFH12W
Filtru lavabil s-filter® Hygiene

Acest filtru retine chiar si cele mai fine particule, purificand aerul si reducand riscul de reactii alergice.

Electrolux - Filtru - EF129
Filtru motor aspiratoare fara sac

Filtrul lavabil EF129 protejeaza motorul aspiratorului de particulele fine de praf. Pentru a mentine performanta ridicata a aspiratorului, spala filtrul regulat.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri