Detalii produs

Conceput special pentru a menţine aspiratorul în cea mai bună performanţă pentru o durată lungă de utilizare. Filtrul asigură un flux de aer puternic, o putere mare de aspirare și un nivel ridicat de filtrare și reţinere a particulelor de praf. Recomandăm curăţarea regulată a filtrului. Spală filtrul sub jet de apă și lasă-l să se usuce complet înainte de a-l introduce la loc în aspirator.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Filtru - EF75B

Maximizează performanţa

Filtrele Electrolux de calitate superioară asigură o putere mare de aspirare și un nivel ridicat de filtrare și reţinere a prafului. Astfel, motorul aspiratorului este protejat de particulele de praf. Pentru a menţine performanţa ridicată a aspiratorului, curăţă regulat filtrul Hygiene E10. Urmează instrucţiunile pentru a îndepărta filtrul și folosește o periuţă pentru a elimina praful de deasupra. Atunci când indicatorul filtrului devine roșu sau filtrul este vizibil murdar, spală filtrul sub jet de apă și lasă-l să se usuce înainte să-l montezi la loc în aspirator.

Electrolux - Filtru - EF75B

Filtru lavabil

Acest filtru este lavabil. Pentru a menţine performanţa ridicată a aspiratorului, filtrul trebuie spălat regulat și înlocuit o dată la 6 luni. Acest pachet conţine un singur filtru lavabil.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone