Detalii produs

Set 3 vase inox, compus dintr-o tigaie cu diametrul de 24 cm și 2 vase cu capac cu diametrele de 16cm și 20 cm. Se pot utiliza pe orice tip de plită: inducţie, vitroceramică sau gaz.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Set complet pentru gătitul de zi de zi

Set de vase din inox ideal pentru gătitul de zi de zi. Acesta include o tigaie cu diametrul de 24 cm și două cratiţe cu diametru de 16 cm, respectiv 20 cm. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a crea preparate delicioase în fiecare zi.

Potrivite pentru orice tip de plită

Poţi folosi vasele din acest set indiferent de tipul plitei tale. Oţelul inoxidabil din care acestea sunt făcute este compatibil cu plitele cu inducţie, radiante sau cele pe gaz.

Baza pentru rezultate bune în bucătărie

Vasele se încălzesc eficient datorită unei baze groase și stabile. Designul asigură o legătură directă cu plitele cu inducţie, pentru o distribuţie uniformă a căldurii, de fiecare dată.

Gătește și curăţă fără efort

Tigaia are o suprafaţă antiaderentă, ideală pentru prepararea fără ulei sau unt în exces. Această suprafaţă asigură și o curăţare fără efort, pentru o tigaie impecabilă și durabilă.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone