Detalii produs

Tavă perforată AirFry, pentru un flux de aer continuu si uniform în timpului gătitului.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Mâncare crocantă, mai sănătoasă cu tava AirFry

Savurați cartofi crocanți sau legume delicioase cu mai puțin ulei folosind tava AirFry de la Electrolux. Aceasta a fost concepută cu orificii distribuite uniform pentru a asigura un flux de aer continuu. Astfel, fiecare preparat este gătit la perfecție.

Rumenire reușită din prima. Nu trebuie să întoarceți mâncarea

AirFry este concepută special să încălzească mâncarea din toate unghiurile, eliminând nevoia de a întoarce sau răsturna în timpul gătirii. Savurați rezultate crocante, la fiecare masă, fără a mai deschide ușa cuptorului.

Mai multă mâncare gătită din prima

Indiferent dacă gătiți cartofi sau zucchini crocant, tava noastră AirFry se asigură că puteți găti mai mult din prima. Designul mare al tăvii permite circulația aerului și încălzirea mâncării de deasupra și de jos, asigurându-se că totul este gata în același timp.

Soluții simple de gătit pentru orice cuptor XXL

Tava AirFry funcționează cu orice cuptor XXL pentru a putea savura rezultate crocante cu mâncărurile preferate. Pur și simplu puneți tava pe un raft al cuptorului folosind funcția Pizza sau Aer cald și așteptați rezultatele delicioase.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Tava cuptor - E9OOPT01
Tava perforata pentru produse de patiserie

Tava perforata specială pentru gătitul produselor de patiserie, dimensiuni H x L x A : 1 x 46.5 x 38.5 cm.

Electrolux - Tava cuptor - E40HBAE1
Tava cuptor extensibila 38-52 cm

Tava cuptor extensibila 38-52 cm

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri