Detalii produs

Tavă perforată AirFry, pentru un flux de aer continuu si uniform în timpului gătitului.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Mâncare crocantă, mai sănătoasă cu tava AirFry

Savurați cartofi crocanți sau legume delicioase cu mai puțin ulei folosind tava AirFry de la Electrolux. Aceasta a fost concepută cu orificii distribuite uniform pentru a asigura un flux de aer continuu. Astfel, fiecare preparat este gătit la perfecție.

Rumenire reușită din prima. Nu trebuie să întoarceți mâncarea

AirFry este concepută special să încălzească mâncarea din toate unghiurile, eliminând nevoia de a întoarce sau răsturna în timpul gătirii. Savurați rezultate crocante, la fiecare masă, fără a mai deschide ușa cuptorului.

Mai multă mâncare gătită din prima

Indiferent dacă gătiți cartofi sau zucchini crocant, tava noastră AirFry se asigură că puteți găti mai mult din prima. Designul mare al tăvii permite circulația aerului și încălzirea mâncării de deasupra și de jos, asigurându-se că totul este gata în același timp.

Soluții simple de gătit pentru orice cuptor XXL

Tava AirFry funcționează cu orice cuptor XXL pentru a putea savura rezultate crocante cu mâncărurile preferate. Pur și simplu puneți tava pe un raft al cuptorului folosind funcția Pizza sau Aer cald și așteptați rezultatele delicioase.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone