Detalii produs

Bloc de Sare Himalaya
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Gătește în mod natural cu ajutorul plăcii de sare

Explorează noi moduri de a găti și a condimenta cu ajutorul plăcii de sare de Himalaya. Sarea de rocă roz naturală poate fi încălzită în cuptor și pe grătar sau răcită în frigider. Păstrează alimentele calde sau reci și adaugă minerale naturale la fiecare preparat.

Condimentare sănătoasă, naturală, cu placa de sare

Îmbogăţește preparatele calde și reci cu minerale din sarea de Himalaya, folosind placa de sare. Nu este nevoie să adaugi mai mult ulei sau unt pentru gust, deoarece mâncarea este condimentată în mod natural.

Gătire versatilă cu ajutorul plăcii de sare

Placa de sare poate fi răcită în frigider, încălzită în cuptor sau așezată pe grătar, adăugând minerale naturale din sarea de Himalaya la toate preparatele. Iar temperatura este menţinută constant tot timpul, ceea ce este ideal pentru o servire inedită.

Placa de sare este disponibilă separat

Aceasta este un înlocuitor de sare pentru setul de placă de sare de Himalaya.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Placă de sare - E2SLT Recomandat de Chef Florin Dumitrescu
Placa de sare Himalaya

Placă de Sare Himalaya cu suport inox

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri