Detalii produs

Plita Bridge 600 cu eXTractor este o plită cu inducție, prevăzută cu un ventilator de evacuare puternic încorporat pentru o mai mare libertate de planificare a bucătăriei. Iar funcția Bridge poate combina 2 zone de gătire într-una singură mai mare pentru vase de gătit de mari dimensiuni, cum ar fi grătarele plancha.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Hota incorporata in plita ComboHob - KCC83443

Unește zonele pentru mai mult spațiu de gătit, cu ajutorul funcției Bridge

Funcția Bridge îți permite să combini două zone separate de gătit pentru a crea o singură suprafață mai mare. Setările de temperatură și timp sunt complet coordonate, ceea ce este ideal pentru fripturi la tavă sau pe grătarul plancha.

Electrolux - Hota incorporata in plita ComboHob - KCC83443

Comenzi pentru 4 zone individuale pentru un control mai mare atunci când gătești

Controlează cu ușurință 4 zone de gătire diferite și setează câte un timer separat pentru fiecare cu ajutorul comenzilor pentru cele 4 zone individuale de gătire. Fiecare zonă are 9 niveluri de putere, precum și alte funcții, inclusiv Power Boost, Active Touch, blocare acces copii și hob2Hood.

Electrolux - Hota incorporata in plita ComboHob - KCC83443

Filtrul 2 în 1 pentru un aer mai proaspăt în bucătărie

Filtrul 2 în 1 include atât un filtru de cărbune, cât și unul de grăsime pentru a menține aerul din bucătărie curat. Filtrul detașabil poate fi ușor curățat în mașina de spălat vase și regenerat în cuptor pentru utilizare prelungită.

Electrolux - Hota incorporata in plita ComboHob - KCC83443

Ventilatorul de evacuare este reglat automat cu ajutorul Hob2Hood®

Concentrează-te asupra gătitului cu un ventilator de evacuare care se reglează automat pe măsură ce crești sau reduci nivelul de putere. Cu tehnologia Hob2Hood® plita și ventilatorul de evacuare lucrează în tandem, iar tu te poți concentra asupra gătitului.

Electrolux - Hota incorporata in plita ComboHob - KCC83443

Reîmprospătează rapid aerul din bucătărie cu ajutorul funcției Boost

Trebuie doar să apeși butonul Boost de pe ventilatorul de evacuare pentru o eliminare puternică instantanee a fumului/vaporilor. Această funcție rămâne activată timp de 10 minute și curăță eficient aerul din bucătărie de fumul și aburul în exces.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone