Detalii produs

Plita Bridge 600 cu eXTractor este o plită cu inducție, prevăzută cu un ventilator de evacuare puternic încorporat pentru o mai mare libertate de planificare a bucătăriei. Iar funcția Bridge poate combina 2 zone de gătire într-una singură mai mare pentru vase de gătit de mari dimensiuni, cum ar fi grătarele plancha.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Unește zonele pentru mai mult spațiu de gătit, cu ajutorul funcției Bridge

Funcția Bridge îți permite să combini două zone separate de gătit pentru a crea o singură suprafață mai mare. Setările de temperatură și timp sunt complet coordonate, ceea ce este ideal pentru fripturi la tavă sau pe grătarul plancha.

Comenzi pentru 4 zone individuale pentru un control mai mare atunci când gătești

Controlează cu ușurință 4 zone de gătire diferite și setează câte un timer separat pentru fiecare cu ajutorul comenzilor pentru cele 4 zone individuale de gătire. Fiecare zonă are 9 niveluri de putere, precum și alte funcții, inclusiv Power Boost, Active Touch, blocare acces copii și hob2Hood.

Filtrul 2 în 1 pentru un aer mai proaspăt în bucătărie

Filtrul 2 în 1 include atât un filtru de cărbune, cât și unul de grăsime pentru a menține aerul din bucătărie curat. Filtrul detașabil poate fi ușor curățat în mașina de spălat vase și regenerat în cuptor pentru utilizare prelungită.

Ventilatorul de evacuare este reglat automat cu ajutorul Hob2Hood®

Concentrează-te asupra gătitului cu un ventilator de evacuare care se reglează automat pe măsură ce crești sau reduci nivelul de putere. Cu tehnologia Hob2Hood® plita și ventilatorul de evacuare lucrează în tandem, iar tu te poți concentra asupra gătitului.

Reîmprospătează rapid aerul din bucătărie cu ajutorul funcției Boost

Trebuie doar să apeși butonul Boost de pe ventilatorul de evacuare pentru o eliminare puternică instantanee a fumului/vaporilor. Această funcție rămâne activată timp de 10 minute și curăță eficient aerul din bucătărie de fumul și aburul în exces.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone