Detalii produs

SteamBake îți permite să obții acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, cu o crustă crocantă.
* Acest model de aragaz nu are în dotare cablul de alimentare. Acesta trebuie instalat de către un electrician autorizat. Dimensionarea cablului se face în funcţie de tipul reţelei de alimentare și de distanţa până la locul de conectare la reţea. Recomandăm consultarea manualului de utilizare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SteamBake pentru preparate coapte delicioase

SteamBake îți permite să creezi acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, în timp ce căldura uscată creează cu o crustă crocantă bogată, lucioasă.

Gătire pe mai multe niveluri. Gătește mai multe preparate în același timp

Cu gătirea pe mai multe niveluri, inelul de încălzire suplimentar asigură gătirea uniformă a preparatelor tale, chiar și atunci când ai două tăvi în cuptor în același timp.

Plită radiantă - pentru gătit rapid

Plita radiantă este rapidă și ușor de curățat cu zone din ceramică care se încălzesc rapid la temperatura exactă pentru un gătit fără dificultăți.

Email negru – durabil și ușor de curăţat

Emailul negru este materialul optim utilizat pentru cavitatea unui cuptor. Robust, durabil și ușor de curăţat, acesta facilitează procesul de gătire.

O ușă de sticlă care poate fi curățată foarte ușor

Geamul de sticlă al ușii acestui cuptor este ușor de curățat. Poți scoate complet ușa și panourile de sticlă pentru a le putea curăța rapid pe toate.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone