Detalii produs

Funcția de curățare catalitică a cuptorului independent ajută la evitarea depunerilor de grăsime și murdărie. Tehnologia de auto-curățare este activată atunci când temperatura cuptorului atinge 250°C. Astfel, curățarea se face fără efort.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aragaz pe gaz - LKG504000W

Un cuptor care se curăța singur pentru ca tu să nu fi nevoit să o faci

Funcția de curățare catalitică ajută la prevenirea depunerilor de grăsime și murdărie în aragazul independent. Tehnologia de auto-curățare se activează automat atunci când temperatura cuptorului atinge 250°C. Astfel, curățarea reziduurilor se face fără efort.

Aprinde. Rumenește. Servește. Gătit rapid cu gaz

Ai parte de rezultate rapide cu plita cu gaz a aragazului independent. Aceasta asigură o căldură puternică, adaptabilă. Astfel, vasele și cratițele sunt gata de a fi utilizate imediat ce flacăra este aprinsă. Acest lucru înseamnă că aștepți mai puțin și te poți concentra pe rafinarea aromelor.

Electrolux - Aragaz pe gaz - LKG504000W

Cuptor cu gaz pentru căldură instantanee şi rezultate extraordinare în fiecare zi

Când vorbim de gătitul rapid, simplu şi sigur în fiecare zi, gazul poate fi cel mai bun aliat. Cu ajutorul căldurii instantanee şi al ajustărilor rapide a temperaturii, acest cuptor cu gaz asigură o performanţă de top pentru o gamă largă de funcţii simple de coacere şi frigere - pentru preparate extraordinare în fiecare zi.

O ușă de sticlă care poate fi curățată foarte ușor

Geamul de sticlă al ușii acestui cuptor este ușor de curățat. Poți scoate complet ușa și panourile de sticlă pentru a le putea curăța rapid pe toate.

Cuptorul care se curăță mai ușor!

Suporturile mobile ale rafturilor fac mai ușoară ca niciodată curățarea profundă a cuptorului, chiar și în acele colțuri greu accesibile, în mai puțin timp și cu mai puțin efort.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone