Detalii produs

SteamBake îți permite să obții acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, cu o crustă crocantă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SteamBake pentru preparate coapte delicioase

SteamBake îți permite să creezi acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, în timp ce căldura uscată creează cu o crustă crocantă bogată, lucioasă.

Mâncare crocantă, mai sănătoasă, cu AirFry

Savurează cartofi prăjiţi sau legume la cuptor cu mai puţin ulei, folosind funcţia AirFry a aragazului tău împreună cu tava specială. Tava specială permite aerului fierbinte să circule permanent prin cuptor pentru cruste crocante de fiecare dată.

Gătire pe mai multe niveluri. Gătește mai multe preparate în același timp

Cu gătirea pe mai multe niveluri, inelul de încălzire suplimentar asigură gătirea uniformă a preparatelor tale, chiar și atunci când ai două tăvi în cuptor în același timp.

Rezultatele gătirii temporizate

Pentru a te asigura că preparatele nu sunt gătite prea mult, acest aragaz are integrat un timer cu o funcție de cronometrare care te anunță când sunt gata preparatele

Aprinde. Rumenește. Servește. Gătit rapid cu gaz

Ai parte de rezultate rapide cu plita cu gaz a aragazului independent. Aceasta asigură o căldură puternică, adaptabilă. Astfel, vasele și cratițele sunt gata de a fi utilizate imediat ce flacăra este aprinsă. Acest lucru înseamnă că aștepți mai puțin și te poți concentra pe rafinarea aromelor.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone