Detalii produs

Bucură-te de gătit în siguranță folosind plita noastră pe gaz StepPower 600. Poți regla nivelul flăcării de la 1 la 9. Și pentru că nu este nevoie să te apleci pentru a vedea ce se întâmplă, este ușor să prepari masa perfectă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Gătire precisă cu StepPower

Reglează flacăra plitei pe gaz cu ajutorul comenzilor StepPower. Selectează cu ușurință un nivel de căldură de la 1 la 9 fără a fi nevoie să te apleci pentru a verifica flacăra.

Arzător rapid Speed Burner pentru gătit rapid

Arzătoarele rapide Speed Burner pe gaz sunt un mod rapid și eficient de a găti. Spre deosebire de plitele convenționale pe gaz, arzătoarele rapide Speed Burner utilizează cu 20% mai puțină energie. În plus, direcționează cu precizie flacăra pentru a încălzi baza cratițelor și tigăilor, pentru a putea găti mai rapid mâncarea.

Arzător puternic – pentru arome mai intense

Intensifică aroma preparatelor tale cu arzătoarele puternice. Acestea asigură o temperatură înaltă, perfectă pentru prăjirea rapidă a creveților sau pentru prepararea curry-urilor delicioase.

Aspect profesional cu suporturile din fontă pentru vasele de gătit

Oferă plitei tale un finisaj profesional cu suporturile noastre din fontă pentru vasele de gătit. Aceste suporturi robuste oferă o bază stabilă pentru gătit. Datorită materialului lor durabil, vor rezista ani de zile.

Electrolux - Plită pe gaz - KGG64362K

Siguranță fără niciun compromis

Plita noastră cu gaz este prevăzută cu o funcție automată de siguranță, care oprește alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge în mod accidental.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone