Detalii produs

Plita cu inducție Bridge 600 îți permite să combini două zone separate de gătit pentru a crea o singură suprafață mai mare. Setările de temperatură și timp sunt ajustate automat pentru ca tu să ai condițiile ideale pentru a găti la plancha sau la tavă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Combină și gătește mai mult cu DoubleBridge

Cu ajutorul funcţiei DoubleBridge poţi combina două zone de gătit pe două suprafeţe diferite ale plitei. Zonele combinate vor avea setări de temperatură și durată perfect aliniate.

Ai mai multă libertate cu comenzile individuale pentru cele 5 zone de gătire

Interfața cu comenzi individuale pentru 5 zone de gătire înseamnă că poți controla 5 zone de gătire diferite, cu propriile setări, cronometre și niveluri de putere (până la 9). Pentru mai multă flexibilitate și libertate atunci când gătești.

Funcția Heat Memory reține setările dacă verși mâncare pe plită

Datorită funcției Heat Memory, plita ta va reține setările timp de 120 de secunde, în cazul în care verși mâncare sau dacă trebuie să ridici vasul de gătit. Nu este nevoie să resetezi parametrii de gătire sau să ajustezi temperatura pentru a continuare gătirea.

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcţia Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe să gătești, iar hota va fi controlată automat, în funcţie de setările plitei, pentru o bucătărie cât mai proaspătă posibil. Concentrează-te pe gătit și uită de grija hotei.

Căldură intensă instantanee cu PowerBoost

Activează funcția PowerBoost pentru căldură instantanee pe durata gătirii. Este ideală pentru a găti mai rapid preparatele. Poți fierbe apa mai rapid decât înainte și poți încinge tigăile imediat atunci când ai nevoie de ele.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone