Detalii produs

Cu ajutorul funcţiei DoubleBridge poţi combina două zone de gătit pe două suprafeţe diferite ale plitei. Zonele combinate vor avea setări de temperatură și durată perfect aliniate.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Ai mai multă libertate cu comenzile individuale pentru cele 5 zone de gătire

Interfața cu comenzi individuale pentru 5 zone de gătire înseamnă că poți controla 5 zone de gătire diferite, cu propriile setări, cronometre și niveluri de putere (până la 9). Pentru mai multă flexibilitate și libertate atunci când gătești.

Electrolux - Plite cu inducţie - EIV84550

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcţia Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe să gătești, iar hota va fi controlată automat, în funcţie de setările plitei, pentru o bucătărie cât mai proaspătă posibil. Concentrează-te pe gătit și uită de grija hotei.

Căldură intensă instantanee cu PowerBoost

Activează funcția PowerBoost pentru căldură instantanee pe durata gătirii. Este ideală pentru a găti mai rapid preparatele. Poți fierbe apa mai rapid decât înainte și poți încinge tigăile imediat atunci când ai nevoie de ele.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone