Detalii produs

Plita cu inducție Flexi Bridge 600 face gătitul mai confortabil. Alege din cele trei opțiuni de configurare pentru un plus de flexibilitate când folosești mai multe vase de gătit în același timp. Alege două zone medii, una mică și una mare sau una foarte mare pentru grătarul plancha.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Flexi Bridge se adaptează la vase de diferite dimensiuni

Funcția Flexi Bridge a plitei noastre cu inducție face gătitul mai confortabil. Cele trei opțiuni de configurare îți oferă mai multă flexibilitate când folosești mai multe vase de gătit în același timp. Alege două zone medii, una mică și una mare sau una foarte mare pentru grătarul plancha.

Glisează vasul la nivelul adecvat de căldură cu PowerSlide

Treci rapid și ușor de la un nivel de căldură la altul cu funcția PowerSlide®. Mută ușor vasele și cratițele de pe o zonă cu temperatură pre-setată pe alta. Fie că prăjești sau fierbi la foc mic, nu vor exista întreruperi, iar astfel vei putea utiliza la maximum zona de gătit și vei putea crea preparate fără efort.

Hob2Hood® pentru mai mult confort

Funcţia Hob2Hood® conectează plita și hota printr-o conexiune wireless. Începe să gătești, iar hota va fi controlată automat, în funcţie de setările plitei, pentru o bucătărie cât mai proaspătă posibil. Concentrează-te pe gătit și uită de grija hotei.

Flexibilitate completă cu ajutorul comenzilor individuale pentru 4 zone

Comenzile individuale pentru zone îți oferă control complet atunci când gătești preparatul favorit. Navighează cu ușurință diferitele setări - de la activarea opțiunii de blocare acces copii și setarea timer-ului până la utilizarea funcției PowerBoost pentru a găti rapid preparatul dorit.

Caldură intensă cu PowerBoost

Activează PowerBoost și vei avea un plus de putere într-un instant. Funcţia este ideală pentru preparatele care se gătesc rapid sau pentru momentele când ești pe fugă.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone