Detalii produs

Păstrează preparatele calde, reincălzește mâncarea și încălzește farfuriile cu sertarul termic 900. Astfel, te poţi ocupa de oaspeţi, știind că incă o cină delicioasă este în curs de pregătire.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Decongelează cu delicateţe folosind sertarul termic

Decongelează alimentele cu atenţie folosind sertarul nostru termic pentru a avea rezultate excelente. Spre deosebire de microunde, caldura delicată păstrează gustul și textura. Pentru mâncare delicioasă, ca în ziua când ai congelat-o.

Aluat dospit în sertarul termic

Savurează rezultate delicioase ca la brutărie cu sertarul nostru termic. Acest aparat folosește căldura delicată pentru a crește aluatul, creând textura și forma adecvată pentru pâinea ta. Pentru rezultate delicioase consecvente.

Electrolux - Sertar termic - EBD4X

Incalzire uniformă cu sertarul nostru termic

Cu sertarul nostru termic, fiecare preparat este păstrat la o temperatura uniformă. Datorită sistemului de circulare a aerului, poţi avea încredere că fiecare porţie va fi caldă și delicioasă. Perfect pentru situațiile în care servești preparate diferite, la momente diferite.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri