Detalii produs

Protejează calitatea alimentelor cu 700 No Frost. MultiFlow asigură o temperatură și o umiditate stabile în întregul congelator. Tehnologia No Frost previne acumularea de gheață, eliminând nevoie de decongelare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

No Frost MultiFlow: Protejează-ți alimentele

Tehnologia No Frost Multiflow asigură o temperatură stabilă și constantă, în timp ce elimină nevoia de decongelare. Asigură protecția ingredientelor tale fără efort.

Acces simplu cu deschidere rapidă a ușii

Ușa se deschide rapid spre exterior când mânerul este împins spre interior. Reduce formarea vidului obișnuit pentru etanșare și reduce nevoia de a trage de ușa frigiderului. Se evită astfel blocarea pentru acces instantaneu.

10 ani garanţie pentru Compresor

Înregistrează produsul achiziţionat în pagina promoţiei şi beneficiezi de 10 ani garanţie pentru compresor. Acești 10 ani cuprind garanţia legală de conformitate de 2 ani şi garanţia comercială de 8 ani, care acoperă atât reparaţia sau înlocuirea compresorului aparatului precum și manopera și consumabilele aferente acestei proceduri.

Alege setările congelatorului cu ajutorul comenzilor electronice.

Comenzile electronice îți oferă posibilitatea de a regla setările și temperatura internă a congelatorului.

Spațiu de depozitare flexibil al congelatorului cu OpenSpace

Beneficiază de soluții de depozitare flexibile pentru congelator cu designul OpenSpace, cu rafturi din sticlă ce pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a depozita produse mari. Partea superioară a congelatorului are rafturi deschise, pentru ca nimic să nu fie ascuns în interiorul sertarelor.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone