Detalii produs

Combina frigorifică GreenZone+ 700 este prevăzută cu un sertar etanș, unde umiditatea este menținută la un nivel echilibrat prin gestionarea condensului în exces, prevenind astfel alterarea alimentelor. Astfel se păstrează până la 95% din vitamine, verdețurile fiind protejate cu cantitatea potrivită de umiditate.*
*Rată de păstrare a vitaminelor pe baza testelor externe privind retenția vitaminei C la afine după 11 zile de păstrare în compartimentul GreenZone+.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

GreenZone+ ajută la păstrarea substanțelor nutritive din fructe și legume

GreenZone+ este sertarul de depozitare ideal, care elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Acesta conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*

O schimbare semnificativă - o combină frigorifică unică cu plastic reciclat*

Îți prezentăm cu mândrie combina frigorifică unică, cu un interior fabricat din 70% plastic reciclat. Plasticul din frigiderele aruncate este folosit pentru fabricarea de frigidere noi, contribuind astfel la reducerea deșeurilor prin circularitate.

Capacitate cu 45% mai mare decât cea standard*

Datorită MaxiSpace, beneficiezi de o capacitate de depozitare cu 45% mai mare comparativ cu o combină frigorifică standard.* Este mai înaltă și mai lată decât frigiderele obișnuite, oferind suficient spațiu pentru depozitarea a numeroase produse.

*În comparație cu propriile combine frigorifice de dimensiuni standard

TwinTech® No Frost - alimentele sunt menţinute suculente și proaspete

Nu vei mai fi nevoie să decongelezi vreodată congelatorul datorită tehnologiei TwinTech® No Frost. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

Întotdeauna sub control. Cu aplicația Electrolux

Gestionează-ți frigiderul de pe dispozitivul smart. Primești notificări dacă ușa este deschisă și sfaturi de întreținere pentru a-ți menține frigiderul în stare optimă de funcționare. Află unde și cum să depozitezi produsele alimentare pentru a proteja calitatea acestora.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone