Detalii produs

Combina frigorifică GreenZone+ 700 este prevăzută cu un sertar etanș, unde umiditatea este menținută la un nivel echilibrat prin gestionarea condensului în exces, prevenind astfel alterarea alimentelor. Astfel se păstrează până la 95% din vitamine, verdețurile fiind protejate cu cantitatea potrivită de umiditate.*
*Rată de păstrare a vitaminelor pe baza testelor externe privind retenția vitaminei C la afine după 11 zile de păstrare în compartimentul GreenZone+.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Combina frigorifica incorporabila - ENP7TD75S

GreenZone+ ajută la păstrarea substanțelor nutritive din fructe și legume

GreenZone+ este sertarul de depozitare ideal, care elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Acesta conservă până la 95% din vitamine după 11 zile, protejând produsele prin asigurarea cantității potrivite de umiditate.*

Electrolux - Combina frigorifica incorporabila - ENP7TD75S

O schimbare semnificativă - o combină frigorifică unică cu plastic reciclat*

Îți prezentăm cu mândrie combina frigorifică unică, cu un interior fabricat din 70% plastic reciclat. Plasticul din frigiderele aruncate este folosit pentru fabricarea de frigidere noi, contribuind astfel la reducerea deșeurilor prin circularitate.

Electrolux - Combina frigorifica incorporabila - ENP7TD75S

Alimentele sunt cu până la 60% mai suculente și mai proaspete cu tehnologia TwinTech.*

Nu vei mai fi nevoie să decongelezi vreodată congelatorul datorită tehnologiei TwinTech® No Frost. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

*Test intern pentru tehnologia TwinTech, folosind o metodă de testare internă, care măsoară nivelul de prospeţime după 9 zile de depozitare comparativ cu alte combine din gama proprie cu un singur vaporizator.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone