Detalii produs

Zona MultiSwitch+ poate fi convertită ușor de la frigider la congelator. Temperaturile pot fi setate la orice valoare între -20°C și 5°C. Cele două sertare și spațiul necompartimentat îți oferă o flexibilitate extraordinară privind depozitarea alimentelor.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Zona MultiSwitch+ se adaptează nevoilor tale de conservare a alimentelor

Zona MultiSwitch+ poate fi configurată pentru a congela sau răci alimentele, conform nevoilor tale. Temperaturile pot fi setate la orice valoare între -20°C și 5°C. Cele două sertare și spațiul necompartimentat îți oferă un control mai optim al temperaturii și mai multe opțiuni de depozitare.

Creați condiții potrivite pentru pește și carne în compartimentul ChillZone 0°.

Compartimentul ChillZone 0° este un mediu independent față de restul frigiderului. Creează condiții potrivite pentru conservarea cărnii, fructelor de mare și a altor alimente proaspete.

Aspect curat cu DesignLine

Aspectul premium al combinei frigorifice completează perfect bucătăria modernă cu liniile sale curate și designul complet plat. Pentru o bucătărie frumoasă, perfect finisată.

Poți vedea alimentele mai bine cu ajutorul iluminării ambientale

Bara LED de iluminare ambientală oferă o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, asigurând o iluminare ambientală blândă atât la interior, cât și la exterior. În plus, mânerul încastrat iluminat oferă o lumină excepțională în interiorul congelatorului.

Arome proaspete mai mult timp cu MultiFlow

Alimentele raman proaspete mai mult timp cu ajutorul tehnologiei MultiFlow. Aceasta mentine temperatura stabile in frigider, prevenind uscarea ingredientelor. Astfel, te poti bucura de aromele preferate mai mult timp.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone