Detalii produs

Combina frigorifică MultiSwitch 900 are un compartiment convertibil, pentru care poți seta independent temperatura între -18°C și 7°C. Păstrează alimentele în condiţii optime, reglabile chiar de pe smartphone-ul tău.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Răcire sau congelare – este alegerea ta, cu MultiSwitch

Compartimentul MultiSwitch îți permite să răcești sau să congelezi alimentele. Poziționat între frigider și congelator, acest compartiment separat poate fi setat la o temperatură între -18 și 7°C. Acest lucru îți oferă spațiu de depozitare cu adevărat flexibil pentru orice tip de ingrediente.

Cu dozatorul de gheață și apă este mai simplu să te bucuri de băuturi reci

Acces simplu la răcoritoare: Cu dozatorul de gheață și apă, te poți bucura de gheață, gheață zdrobită și apă filtrată fără a deschide ușa și lăsa aerul rece să iasă afară.

GreenZone+ ajută la protejarea fructelor și legumelor

GreenZone+ este compartimentul ideal pentru legume. Elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Păstrează fructele și legumele sănătoase.

TwinTech® No Frost: Protejează produsele, previne acumularea de gheață

Sistemul de răcire dual al TwinTech® No Frost oferă circulare a aerului separată între frigider și congelator. Acesta menține un nivel potrivit de umiditate în frigider pentru a împiedica uscarea legumelor și fructelor, prevenind și acumularea de gheață în congelator.

Întotdeauna sub control. Cu aplicația Electrolux

Gestionează-ți frigiderul de pe dispozitivul smart. Primești notificări dacă ușa este deschisă și sfaturi de întreținere pentru a-ți menține frigiderul în stare optimă de funcționare. Află unde și cum să depozitezi produsele alimentare pentru a proteja calitatea acestora.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone