Detalii produs

Combina frigorifică MultiSwitch 900 are un compartiment convertibil, pentru care poţi seta independent temperatura între -18°C și 7°C. Păstrează alimentele în condiţii optime, reglabile chiar de pe smartphone-ul tău.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Gestionează-ţi cu ușurinţă frigiderul cu aplicaţia My Electrolux Kitchen

Cu aplicaţia My Electrolux Kitchen îţi poţi gestiona cu ușurinţă frigiderul direct de pe telefon. Poţi primi notificări în cazul în care ușa este deschisă și sfaturi privind întreţinerea pentru a-ţi menţine frigiderul la performanţă optimă.

TwinTech® No Frost previne uscarea alimentelor

Sistemul inteligent de răcire duală TwinTech® No Frost menţine alimentele proaspete. Superior faţă de sistemul standard No Frost, acesta răcește independent frigiderul și congelatorul: în congelator nu se formează gheaţă, iar frigiderul menţine nivelul optim de umiditate.

TasteLock pentru prospeţime automată

Ingredientele tale vor rămâne proaspete, aromate și pline de culoare cu TasteLock®. Un sertar detașabil cu închidere etanșă și membrană de control automat al umidităţii în interiorul compartimentului frigiderului. Menţine alimentele proaspete și gata pentru consum, zi de zi.

Arome proaspete mai mult timp cu MultiFlow

Alimentele raman proaspete mai mult timp cu ajutorul tehnologiei MultiFlow. Aceasta mentine temperatura stabile in frigider, prevenind uscarea ingredientelor. Astfel, te poti bucura de aromele preferate mai mult timp.

Depozitare personalizată cu CustomFlex®

CustomFlex® oferă libertatea de a personaliza spaţiul din frigider. Interiorul ușii are cutii detașabile de diferite dimensiuni pentru a adapta spaţiul disponibil la nevoile tale. Cutiile sunt și detașabile pentru acces facil la ingrediente.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone