Detalii produs

Combina frigorifică TwinTech® No Frost 600 menţine alimentele suculente și hidratate. Sistemul său dublu de răcire menține umiditatea ideală și împiedică uscarea alimentelor. De asemenea, nu vei mai fi nevoit să decongelezi vreodată congelatorul.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

TwinTech® No Frost: Protejează produsele, previne acumularea de gheață

Sistemul de răcire dublu al TwinTech® No Frost oferă circulare a aerului separată între frigider și congelator. Acesta menține un nivel potrivit de umiditate în frigider pentru a împiedica uscarea alimentelor, prevenind și acumularea de gheață în congelator.

Arome proaspete mai mult timp cu MultiFlow

Alimentele raman proaspete mai mult timp cu ajutorul tehnologiei MultiFlow. Aceasta mentine temperatura stabile in frigider, prevenind uscarea ingredientelor. Astfel, te poti bucura de aromele preferate mai mult timp.

Usa plata pentru aspect modern

Aspectul premium se integreaza perfect in orice bucatarie moderna. Liniile sale curate și designul complet plat se potrivesc cu mobilierul si celelalte aparate Electrocasnice. In plus, manerele sunt ascunse vederii, pentru o nota finala de eleganta.

Control fără efort cu comenzi tactile electronice

Comenzile tactile electronice asigură acces ușor la setările și funcțiile frigiderului pentru a gestiona temperatura în funcție de nevoile tale. Controlul suprem la îndemâna ta.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone