Detalii produs

Designul texturat al pungilor ajută la eliminarea rapidă a aerului, cu un efect minim asupra alimentelor, blocând pătrunderea oxigenului și evitând în același timp pierderea umidității pentru a păstra cât mai mult gustul și prospețimea alimentelor.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Proiectate pentru a fi reciclabile*

Pungile de sigilare în vid sunt create dintr-un material din plastic mai reciclabil în comparație cu modelele anterioare.***

"*Punga este fabricată din NEXT FLEX MP0X (Format>A4), care este reciclabil conform EN 13430 (egal cu DIN EN 13430) ***În comparație cu pungile de sigilare în vid EVSB1 Electrolux"

Produs cu până la 40% mai puține emisii de CO2²

Noile role de pungi reciclabile Electrolux pentru vidare sunt produse cu până la 40% mai puține emisii de CO2 decât rolele de vidare Electrolux anterioare ³.

²În conformitate cu evaluarea ciclului de viață (LCA) realizată de Electrolux ³În comparație cu rolele de pungi pentru vidare Electrolux EVSR1

Materiale sigure pentru alimente, fără BPA

Fabricate din materiale non-toxice și sigure pentru alimente - pungile nu conţin adezivi chimici.

Parteneriat între Plastic Bank și Electrolux

Electrolux se alătură Plastic Bank® pentru a reduce plasticul din oceane și a ameliora viaţa colectorilor de deşeuri. În următorii 3 ani, Electrolux și Plastic Bank® vor ajuta la prevenirea pătrunderii în ocean a peste 3 mln* de sticle de unică folosinţă.

*Contribuţia estimată a Electrolux la iniţiativa Plastic Bank pentru următorii 3 ani.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone