Detalii produs

Gătește preparate prăjite mai sănătoase cu friteuza cu aer cald din seria 700 - cu până la 90% mai puțină grăsime și cu până 50% mai puține calorii*. Prăjește, prepară la grătar sau coace mai rapid ca niciodată o varietate de preparate delicioase pentru întreaga familie.
*În comparație cu gătirea cartofilor prăjiți în ulei. Analiză efectuată de un laborator acreditat (ISO/CEI 17025:2017).
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Dimensiune care economisește spațiu fără a compromite capacitatea de gătire

Friteuza cu aer cald din seria 700 are un design compact și atractiv care ocupă mai puțin spațiu în bucătărie, fără a compromite capacitatea coșului. Poți găti până la 1,4 kg de cartofi prăjiți în același timp - pentru rezultate rapide și crocante.

Înlătură incertitudinea cu funcțiile de gătire pre-setate

Friteuza cu aer cald din seria 700 este prevăzută cu moduri de gătire presetate ce simplifică prăjirea, gătitul la abur, coacerea și reîncălzirea alimentelor favorite. Rețetele presetate ajustează automat timpul și temperatura dar le poți ajusta și manual, în funcție de preferințe.

Ușor de curățat și lavabile în mașina de spălat vase

Coșul pentru alimente are un strat anti-aderent ce permite o curățare simplă și rapidă după gătire. Poți spăla componentele detașabile manual sau în mașina de spălat vase.

Avertizare practică pentru amestecarea ingredientelor în timpul gătirii

Funcția de avertizare pentru amestecare te informează când trebuie să amesteci mâncarea pentru ca aceasta să fie gătită uniform și perfect de crocantă. Se activează automat la jumătatea procesului de gătit, așadar nu trebuie să-ți faci griji cu privire la setarea unei alarme.

Accesoriu practic Multi Coaster

Accesoriul Multi Coaster versatil se montează în partea superioară a friteuzei acționând ca o plită ce economisește spațiu pentru coșul de gătit sau ca loc pentru ustensile sau condimente atunci când gătești. De asemenea, poate fi folosit la masă atunci când servești alimente din coșul fierbinte.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone