Detalii produs

De la pâine la negrese și multe altele, robotul de bucătărie Create 5 te ajută să obţii produse de patiserie delicioase de fiecare dată. Acţiunea sa de mixare planetară și motorul puternic au drept rezultat o coacere corectă și consecventă, de fiecare dată. Corpul solid din metal al robotului de bucătărie Create 5, împreună cu accesoriile din metal asigură performanţe fiabile pentru orice ocazie, de la coacere săptămânală la gustări de sărbători.
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Rezultate optime, datorită mixării planetare

Obţine o consistenţă uniformă datorită mixării planetare. Robotul de bucătărie asigură îmbinarea și încorporarea ingredientelor pentru rezultate excelente.

Motor puternic de 1200W

Datorită motorului puternic, robotul de bucătărie Create 5 este ideal pentru pregătirea aluatului de pâine pentru coacerea de zi cu zi.

Bol generos din oţel inoxidabil de 5 litri

Cu ajutorul bolului mare, poţi pregăti cantităţi mici sau mari de produse, de la pâine până la brioșe cu afine, pentru gustări săptămânale sau ocazii speciale.

Accesorii multifuncţionale

Creează o varietate de reţete, de la pâine cu maia sau glazură din cremă de brânză, până la bezele sau celebrele macarons, totul cu ajutorul accesoriilor versatile care însoţesc robotul de bucătărie Create 5.

Viteze multiple și funcţia pulse

Obţine rezultate consecvente și perfecte - bate frișcă sau frământă aluaturi cu control precis asupra celor șase viteze și cu ajutorul funcţiei pulse.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone