Detalii produs

Prepară zilnic reţete delicioase cu tehnologia TruFlow®. Mixerul vertical Create 4 îți oferă putere, confort și rezultate excepţionale. Un ajutor esenţial în orice bucătărie.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Mixare ideală cu tehnologia TruFlow®

Tehnologia TruFlow® cu design unic al piciorului de mixare și lame optimizate mixează cu precizie și eficienţă ingredientele pentru preparate delicioase, mixate perfect.

Accesorii versatile pentru reţete de zi cu zi

Smoothie-uri, salsa, piureuri, supe sau ceapă tocată. Acest mixer vertical multifuncţional te ajută să explorezi noi teritorii culinare. Mixerul vertical este dotat cu un tel, un pahar gradat și un mini tocător.

Motor puternic de 600 W

Motorul puternic îţi dă oportunitatea de a prepara supe, aluaturi, pesto și alte sosuri cu ușurinţă – cu rezultate omogene și delicioase, pentru tine și familia ta.

Funcţie Turbo pentru un plus de putere instantaneu

Butonul Turbo îți oferă acces direct la puterea maximă de 600 W, pentru o mixare rapidă și omogenă. Folosește această funcţie atunci când vrei sa economisești timp sau la finalul mixării.

Fără BPA

Fără BPA, cu mixerul vertical Create 4 poţi prepara o gamă variată de reţete, inclusiv mâncăruri sănătoase pentru bebeluși.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone