Detalii produs

Cu ajutorul blenderului Create 3 Sports, obiceiurile sănătoase sunt mai ușor de respectat. Și sunt mai delicioase. O banană, câteva fructe de pădure proaspete, puțin suc. Amestecă. Bucură-te de smoothie-uri proaspete și sănătoase, oriunde te duci.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Recipient 3 în 1 ușor de transportat

Amestecă ingredientele tale preferate direct în recipientul portabil 3 în 1 și smoothie-ul va fi gata să-l iei cu tine oriunde.

Buton one-touch ușor de utilizat.

Butonul one-touch este ușor de utilizat, permițându-ți să controlezi puterea blenderului pentru a obține textura dorită. Ține butonul apăsat pentru amestecuri mai fine sau apasă butonul repetat pentru zdrobirea gheții. Versatil, simplu și eficient.

Amestecare optimă cu lamele TruFlow®.

Indiferent dacă zdrobești gheață sau faci un smoothie cu consistența perfectă, lamele TruFlow® asigură amestecarea optimă și fiabilă.

Economie de spațiu cu un design compact.

Gata cu blenderele grele și voluminoase care ocupă loc mult spațiu pe blatul tău de bucătărie. Blenderul Create 3 Sports ocupă mult mai puțin spațiu și permite bucătăriei tale să respire, fără dezordine.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone