Detalii produs

Nu a fost niciodată mai ușor să creezi combinații sănătoase, cu gust excelent, cu Explore 6 și lamele sale Truflow®. Motorul puternic de 1400 W acționează cele șase lame pentru a optimiza circulaţia atât pentru reţetele calde, cât și pentru cele reci și pentru a obţine consistenţe cu până la 48% mai fine*. *Comparativ cu blenderul Electrolux Create 3 (E3TB1-4GB) conform testului intern (2021) prin măsurarea cantităţii de reziduuri peste 1 mm la viteza maximă timp de 1 minut, folosind reţeta standard din IEC60335-2-14
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Mixare excelentă cu lamele TruFlow®

Poţi obţine textura dorită de fiecare dată cu lamele Truflow®. Cele șase lame Truflow® îmbunătăţesc circulaţia alimentelor în amestecurile tale preferate, pentru a obţine texturi cu până la 48% mai fine și mai consistente. *Comparativ cu blenderul Electrolux Create 3 (E3TB1-4GB) conform testului intern (2021) prin măsurarea cantităţii de reziduuri peste 1 mm la viteza maximă timp de 1 minut, folosind reţeta standard din IEC60335-2-14

Motor puternic de 1400 W pentru performanțe fiabile

Este mai ușor ca niciodată să obții textura dorită. Motorul puternic antrenează lamele să intre în acțiune și să proceseze în mod eficient toate ingredientele, de la amestecarea supelor delicate la zdrobirea gheții.

Cană din sticlă borosilicată, termorezistentă, pentru amestecuri calde și reci

Blenderul Explore 6 High Power îţi dă libertatea de a explora o paletă largă de rețete. Bucură-te că poţi mixa orice, de la smoothie-uri proaspete și băuturi reci până la supe fierbinţi, datorită cănii din sticlă borosilicată, care poate rezista la schimbări extreme de temperatură până la 100°C.* *Cana trebuie să fie la temperatura camerei (25°C) pentru cel puțin 4 ore înainte de a turna apă clocotită.

Rezultate consecvente cu ajutorul celor 3 programe presetate și al vitezei variabile

Experimentează în bucătărie și bucură-te de consecvenţa texturilor cu blenderul Explore 6 High Power. Prin simpla apăsare a unui buton, vei obține întotdeauna rezultate consecvente atunci când vine vorba de smoothie-uri, gheață zdrobită și supă fierbinte. Ai un control precis cu ajutorul vitezelor variabile și un plus de putere cu funcţia Pulse.

Cană BPA free, cu capacitate generoasă de 1.75 l

Cana mare BPA free oferă capacitatea ideală pentru a crea orice, de la smoothie-uri proaspete pentru întreaga familie, până la supă delicioase pentru reuniuni speciale.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone