Detalii produs

Blenderul cu vid Explore 6 pompează excesul de aer afară din cană. Acest lucru împiedică oxidarea, ceea ce ajută la păstrarea vitaminei C, rezultând în smoothie-uri proaspete și delicioase.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Smoothie mai sănătos, mai proaspăt și delicios cu ajutorul tehnologiei cu vid.

Tehnologia noastră cu vid împiedică oxidarea în timpul și după mixare. Acest lucru păstrează vitamina C și antioxidanții. Rezultatul: băuturi nutritive, cu culori intense și o textură mai fină.

Amestecă, depozitează sau ia-l la pachet.

Poți amesteca, depozita sau lua smoothie-uri cu tine oriunde cu această sticlă 3 în 1. Pompa sa de vidare și capacul etanș păstrează băuturile proaspete pentru mai mult timp. Băuturile tale își păstrează gustul și vitamina C, chiar și atunci când le iei la pachet.

Mixare excelentă cu lamele TruFlow®

Poţi obţine textura dorită de fiecare dată cu lamele Truflow®. Cele șase lame Truflow® îmbunătăţesc circulaţia alimentelor în amestecurile tale preferate, pentru a obţine texturi cu până la 48% mai fine și mai consistente. *Comparativ cu blenderul Electrolux Create 3 (E3TB1-4GB) conform testului intern (2021) prin măsurarea cantităţii de reziduuri peste 1 mm la viteza maximă timp de 1 minut, folosind reţeta standard din IEC60335-2-14

Borcan de sticlă rezistent la căldură pentru amestecuri calde și reci

Blenderul Explore 6 Vacuum vă oferă libertatea de a explora o gamă largă de rețete. Bucurați-vă să puteți mixa orice, de la smoothie-uri proaspete și băuturi reci până la supe fierbinți, datorită borcanului din sticlă borosilicată, care poate rezista la schimbări extreme de temperatură până la 100°C. ^Borcanul trebuie să fie la temperatura camerei (25°C) pentru cel puțin 4 ore înainte de a turna apă clocotită.

Motor puternic de 1400 W pentru performanțe fiabile

Este mai ușor ca niciodată să obții textura dorită. Motorul puternic antrenează lamele să intre în acțiune și să proceseze în mod eficient toate ingredientele, de la amestecarea supelor delicate la zdrobirea gheții.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone