Detalii produs

De la decongelarea feliilor de pâine și până la rumenirea covrigilor tip bagel, prăjitorul de pâine Explore 7 asigură rezultate exacte. Setările reglabile oferă puterea de a prepara pâinea prăjită ideală. Iar cu accesoriile suplimentare poţi încălzi chiar și produsele de patiserie.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Șapte trepte de rumenire

Indiferent de tipul de pâine folosită, prăjitorul de pâine Explore 7 are setarea perfectă. Alege din cele șapte opţiuni de rumenire diferite, care oferă putere mai redusă pentru produse moi, precum brioșele, și putere mai mare pentru pâinea mai tare, precum ciabatta.

Decongelează sau reîncălzește apăsând un singur buton

Reîmprospătează feliile de pâine cu setarea de reîncălzire a prăjitorului de pâine Explore 7. Programul va încălzi delicat pâinea fără a repeta prăjirea acesteia. Iar pentru franzelele și feliile care au fost păstrate în congelator, setarea de decongelare le va revitaliza rapid.

Raft de încălzire și capac antipraf

Încălzește delicat produsele de patiserie și croissante cu raftul de încălzire inclus. Accesoriul util este plasat deasupra prăjitorului de pâine, oferind un mod ușor de a încălzi uniform produsele care sunt prea mari pentru prăjitorul de pâine. În timp ce capacul de plastic va ţine praful la distanţă atunci când prăjitorul de pâine nu este folosit.

Rezultate exacte cu funcţia Ridică-și-privește

Evită prăjirea insuficientă sau excesivă cu funcţia Ridică-și-privește. Sistemul acţionat prin manetă permite să verifici pâinea fără a afecta ciclul de prăjire. Rezultate perfecte de fiecare dată, fără a fi nevoie să ghicești.

Curăţare fără efort cu tava pentru firimituri

Tava pentru firimituri inclusă prinde toate firimiturile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să întorci prăjitorul când a sosit momentul să îl cureţi rapid. Tava este ușor de scos și golit, economisind timp petrecut cu întreţinerea și alte activităţi de curăţare.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone