Detalii produs

Cu ajutorul tău, filtrul nostru pentru particule de microplastic reduce cantitatea de particule de microplastic din apa reziduală rezultată după spălarea hainelor sintetice.

Beneficii

Captează până la 90% din microplasticul >45 μm provenit de la hainele sintetice*

Cu filtrul nostru pentru particule de microplastic poţi preveni pătrunderea particulelor de microplastic în apa evacuată din mașina de spălat.

*Capacitatea de filtrare a fost măsurată folosind o metodă de testare internă, utilizând materiale din amestec de poliester și bumbac sau doar din poliester la un ciclul pentru sintetice la 40 °C.

Trebuie fixat de perete.

Șuruburile necesare pentru montarea sigură a filtrului pentru particulele de microplastic pe peretele de lângă mașina de spălat rufe sunt incluse. Nu este nevoie să-l conectezi la o priză, deoarece este alimentat de presiunea apei.

Va intra în rutina ta, atunci când speli rufele

Atunci când filtrul trebuie curăţat, se va aprinde un indicator. Dacă indicatorul se aprinde în timpul unui ciclu de spălare, poţi finaliza mai întâi ciclul și apoi poţi curăţa filtrul pentru particule de microplastic înainte de următoarea spălare.*

*Când indicatorul este aprins, filtrul pentru particule de microplastic nu va filtra nimic.

Curăţarea regulată asigură buna funcţionare a filtrului.

Prin curăţarea regulată, filtrul pentru particule de microplastic va funcţiona optim până când va fi necesar să înlocuiești cartușul. Peria de curăţare este inclusă gratuit. Aruncă fibrele de microplastic colectate la coș.

Filtrul pentru particule de microplastic este confecţionat din 50% plastic reciclat

Filtrul pentru particule de microplastic este confecţionat din 50% surse de plastic reciclat

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone