Detalii produs

Cu ajutorul kitului de suprapunere puteţi instala cu ușurinţă uscatorul de rufe deasupra mașinii de spălat. Iar raful glisant va face utilizarea foarte ușoară. Este potrivit pentru toate mașinile de spălat cu încărcare frontală și uscatoarele marca Electrolux, cu o adâncime de la 54 până la 60 cm.

Beneficii

Raft retractabil ușor de folosit

Raftul retractabil, ingenios conceput, oferă un plus de confort. Cu ajutorul lui, încărcarea și descărcarea mașinii de spălat se fac fără efort.

Banda de siguranţă permite depozitarea mașinii în siguranţă

Stabilitatea și siguranţa nu vor reprezenta o problema atunci când folosești banda de siguranţă pentru a depozita mașina de spălat rufe și uscătorul. Depozitarea este fermă și ușor de realizat, făra să fie necesare alte elemente de fixare.

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri