Detalii produs

Nu trebuie să speli hainele utilizând un ciclu complet de spălare, când au nevoie doar de o reîmprospătare rapidă. Folosește Steam Fragrance cu programul de abur și bucură-te de haine proaspete cu un parfum delicat de GreenTea Citrus.

Beneficii

Curăță cu abur în loc de a spăla și economisește până la 96% apă.*

Folosește doar 2 l de apă per ciclu atunci când cureți cu abur în loc de a spăla. Și bucură-te din nou de senzația de proaspăt spălat adăugând parfumul pentru abur cu o notă de GreenTea citrus - mai bun pentru haine, mai bun pentru mediu.

*Pe baza unui test intern cu o încărcătură de 1 kg cu programul cu abur comparativ cu programul pentru haine delicate.

Curăță-ți cu abur întreaga garderobă, chiar și țesăturile fine.

Curățarea cu abur este modul perfect de a reîmprospăta țesăturile care se spală manual, precum lâna, cașmirul, mătasea, bumbacul și țesăturile sintetice - chiar și articolele foarte delicate cu paiete sau dantelă. Este o modalitate delicată de a vă pregăti hainele preferate pentru următoarea ocazie.

Reîmprospătează-ți hainele oricând dorești.

Mulțumită funcției pentru economisirea timpului, te poți bucura de haine reîmprospătate în 25, 20 sau chiar 15 minute. Pur și simplu adaugă Green Tea Citrus Steam Fragrance în compartimentul pentru balsam, alege programul Steam și bucură-te din nou de senzația de proaspăt spălat.

Formula noastră recent dezvoltată este creată cu uleiuri esențiale.

Noua noastră formulă este creată cu uleiuri esențiale, care amintesc de ceaiul verde și fructele citrice. Un echilibru minunat de note citrice - bergamotă, verbină, lămâie - învăluite în flori albe.

Economisește apă, redu risipa de ambalaje.

Economisește apă, redu risipa: Parfumul pentru reîmprospătarea cu abur, Green Tea Citrus Steam Fragrance, are un ambalaj din plastic PET reciclat. Așadar, acum este mai ușor să îți menții hainele proaspete și este mai bun pentru mediu.

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).
Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone