Detalii produs

Masina de spalat rufe PerfectCare700 Incorporabila, Capacitate 8 kg, 1400 rpm, clasa energie B, motor Inverter cu MagnetPermanent, display LED mediu, tehnologii SensiCare+SteamCare + FreshScent.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Folosirea aburului economisește peste 40L de apă*

Cu sistemul SteamCare al mașinii de spălat încorporabilă PerfectCare 700, poți reîmprospăta hainele cu abur în loc să le speli, economisind peste 40 de litri de apă* pe ciclu - astfel, hainele tale preferate vor rezista mai mult timp.

* Test intern cu o încărcătură de 1 kg cu programul cu abur comparativ cu programul pentru haine delicate.

Reîmprospătează hainele și neutralizează mirosurile* cu programul FreshScent

Bucură-te de senzația de proaspăt spălat cu un consum de apă mult redus. Prin reîmprospătarea cu abur a hainelor, poți neutraliza mirosurile* și reduce cutele în 25 de minute. Pentru și mai multă prospețime, adaugă parfumul nostru pentru reîmprospătare cu abur la programul FreshScent.

* Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu FreshScent.

Economisește până la 30%* din timp, apă și energie cu SensiCare

Sistemul SensiCare adaptează setările fiecărui program la dimensiunea încărcăturii. Senzorii inteligenți reduc timpul, apa și energia utilizate cu până la 30%* pentru o spălare eficientă - fără uzura inutilă a hainelor tale.

*Test intern pentru durată, consum de apă și energie al unui ciclu pentru bumbac la 30°C optimizat cu SensiCare, pentru o încărcătură de 1 kg față de încărcătura maximă.

Beneficiază de un cămin liniștit cu mașina noastră de spălat rufe silențioasă.

Mașina noastră de spălat rufe încorporabilă silențioasă este proiectată pentru a funcționa în liniște în spatele ușii unui dulap. Acest lucru înseamnă că poți rula un ciclu, menținând în același timp liniștea și un mediu odihnitor pentru toate celelalte activități.

TimeManager® îți permite să scurtezi un ciclu atunci când ești în criză de timp

Nu ai mult timp la dispoziție? Nicio problemă! Atunci când trebuie să speli ceva rapid, TimeManager® îți vine în ajutor. Poate reduce durata unui program de spălare pentru a se potrivi mai bine cu programul tău.

Programul de igienizare reduce bacteriile și virusurile

Programul de igienizare constă într-un ciclu de spălare de înaltă performanță, care reduce bacteriile și virusurile de pe haine. Menținând temperatura de spălare peste 60°C, poți reduce, de asemenea, și alergenii.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone