Detalii produs

Funcția AutoSense se adaptează la nevoile dumneavoastră pentru a asigura o îngrijire excelentă a țesăturilor. Această funcție reglează durata spălării, consumul de apă și energie în funcție de dimensiunea încărcăturii. Pentru îngrijire completă a rufelor fără a irosi resursele.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Tamburul Soft Drum, pentru îngrijirea delicată a rufelor

Tamburul Soft Drum este conceput pentru a vă îngriji hainele cu cea mai mare atenție. Jeturile delicate de apă ridică și protejează rufele în timpul spălării, în timp ce modelul special din tambur împiedică întinderea sau deteriorarea țesăturilor în timpul ciclurilor de centrifugare.

Electrolux - Masini de spalat cu incarcare frontala - EW2FN727W

Adaugă abur pentru o curăţare profundă

Programul de spălare AntiAllergy Vapor 60ºC adaugă abur la finalul ciclului pentru a oferi hainelor tale o curăţare eficientă și igienică. Acesta ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor din hainele tale pentru rufe mai curate și igienizate.

Rufe tratate în funcție de programul dumneavoastră cu Pornirea cu întârziere

Funcția Pornire cu întârziere vă oferă control asupra rufelor. Puteți amâna ora de pornire a ciclului de spălare pentru ca rufele să nu stea ude în tambur cu orele. Acum rufele sunt tratate în funcție de programul dumneavoastră.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone