Detalii produs

Masina de spalat rufe PerfectCare800 Ecoline, Capacitate 6 kg, 1300 rpm, clasa energie A, motor inverter cu magnet permanent, LCD mare, SoftOpening, cuva Carboran, furtun AquaStop, Pachet reducere zgomot. Sisteme UltraCare (Okomix) + SteamCare + Sensicare +Ultrawash.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Țesăturile dumneavoastră, complet intacte

Mașina de spălat rufe 800 cu încărcare frontală și sistem UltraCare activează complet detergentul și balsamul înainte ca acestea să ajungă la încărcătură. Ceea ce înseamnă că rufele sunt spălate mai rapid și temeinic, păstrând calitatea hainelor dvs. Articolele sunt curățate delicat, așadar totul se simte ca nou.

Bucurați-vă de haine pentru mai mult timp cu sistemul UltraCare

Bucurați-vă de haine pentru mai mult timp cu sistemul nostru UltraCare. Detergentul și balsamul sunt amestecate în prealabil în apă înainte de a ajunge în tambur, așadar sunt distribuite uniform în mașina de spălat. Acest lucru înseamnă că acționează rapid, ceea ce protejează țesăturile hainelor.

Program mai scurt, îngrijire supremă cu UltraWash

Cu programul scurt UltraWash, nu trebuie să compromiteți curățarea și îngrijirea. Spre deosebire de ciclurile scurte, programul nostru vă tratează hainele cu grijă, combinând temperaturile joase și mișcările delicate ale tamburului în mai puțin de o oră. Un echilibru perfect cu UltraWash, care vă ajută hainele să se păstreze pentru mai mult timp.

Mai puţine cute cu SteamCare

Datorită sistemului SteamCare, hainele tale au mai puţine cute după spălare. Adăugând abur la finalul ciclului de spălare, fibrele sunt relaxate, iar cutele sunt reduse cu până la o treime. Fără a expune hainele la căldura fierului de călcat, acestea arată mai bine mai mult timp, cu minimum de efort.

Îngrijire personalizată într-un timp mai scurt

Sistemul SensiCare adaptează setările fiecărui ciclu în funcţie de greutatea încărcăturii, pentru a preveni spălarea excesivă a hainelor. Astfel, toate articolele din garderoba ta își vor menţine mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

Consum redus de energie cu Eco TimeManager

Economisește energie electrică cu ajutorul opţiunii Eco TimeManager. Redu consumul resurselor prin personalizarea fiecărui ciclu de spălare în funcţie de încărcătură, fără compromisuri în ceea ce privește performanţa spălării. Hainele tale sunt îngrijite adecvat și eficient.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone