Detalii produs

Aparatul de aer condiționat portabil Comfort 600 oferă aer rece și o gestionare superioară a nivelurilor de zgomot. Noua aplicație Electrolux și comenzile intuitive sunt ușor de utilizat, iar kitul pentru ferestre este ușor de instalat.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aparat de aer condiţionat portabil - EXP34U339CW

Ușor de instalat cu kitul pentru ferestre, ușor de controlat din aplicație

Poate fi instalat cu ușurință cu kitul nostru pentru ferestre pentru a obține performanțe complete de răcire pe timpul verii. Setează temperatura dorită și programează modul preferat de la distanță prin intermediul aplicației Electrolux.

Electrolux - Aparat de aer condiţionat portabil - EXP34U339CW

Consum optimizat de energie

Aparatul de aer condiționat portabil oferă o răcire superioară, eficientă din punct de vedere energetic. Cu kitul nostru premium pentru ferestre¹ poți economisi cu până la 28% mai multă energie datorită reducerii infiltrațiilor². ¹ Kitul premium pentru ferestre se vinde separat.

²La 26 °C în cameră, cu o temp. setată de 20 °C, vei economisi până la 28% din energie pentru a atinge temp. setată la utilizarea kitului premium pentru ferestre în comparație cu lipsa lui. Test intern într-o cameră de 14 m², cu 60% umiditate relativă și 30 °C temp. exterioară, timp de 4 h și 30 min

Electrolux - Aparat de aer condiţionat portabil - EXP34U339CW

Aer răcoros, confort silențios.

Descoperă fluxul puternic de aer rece și confortul liniștit și silențios, datorită unui nivel de zgomot scăzut, de 64 dB(A)3. 3Conform standardului de testare a zgomotului: EN 12102-2013

Electrolux - Aparat de aer condiţionat portabil - EXP34U339CW

Obține confort rapid

Folosește kitul premium pentru ferestre¹ și te poți răcori cu până la 60% mai rapid². ¹Kitul premium pentru ferestre se vinde separat.

² Când în cameră sunt 26 °C, iar temp. setată este 24 °C, vei atinge temp. setată în 8 min atunci când utilizezi kitul premium pentru ferestre, comparativ cu 20 de min fără kitul pentru ferestre. Test intern într-o cameră de 14 m², cu 60% nivel de umiditate relativă și 30 °C temp. exterioară.

Electrolux - Aparat de aer condiţionat portabil - EXP34U339CW

O soluție sustenabilă ce reduce impactul asupra climei

O soluție mai sustenabilă: Agentul frigorific utilizat este gazul sustenabil R290, care reduce potențialul de încălzire globală (GWP) al aparatului de aer condiționat portabil cu 99,8% în comparație cu aparatele de aer condiționat portabile care utilizează R410a.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone