Detalii produs

Aparatul de aer condiționat portabil Comfort 600 oferă aer rece și o gestionare superioară a nivelurilor de zgomot. Noua aplicație Electrolux și comenzile intuitive sunt ușor de utilizat, iar kitul pentru ferestre este ușor de instalat.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Ușor de instalat cu kitul pentru ferestre, ușor de controlat din aplicație

Poate fi instalat cu ușurință cu kitul nostru pentru ferestre pentru a obține performanțe complete de răcire pe timpul verii. Setează temperatura dorită și programează modul preferat de la distanță prin intermediul aplicației Electrolux.

Consum optimizat de energie

Aparatul de aer condiționat portabil oferă o răcire superioară, eficientă din punct de vedere energetic. Cu kitul nostru premium pentru ferestre¹ poți economisi cu până la 28% mai multă energie datorită reducerii infiltrațiilor². ¹ Kitul premium pentru ferestre se vinde separat.

²La 26 °C în cameră, cu o temp. setată de 20 °C, vei economisi până la 28% din energie pentru a atinge temp. setată la utilizarea kitului premium pentru ferestre în comparație cu lipsa lui. Test intern într-o cameră de 14 m², cu 60% umiditate relativă și 30 °C temp. exterioară, timp de 4 h și 30 min

Aer răcoros, confort silențios.

Descoperă fluxul puternic de aer rece și confortul liniștit și silențios, datorită unui nivel de zgomot scăzut, de 64 dB(A)3. 3Conform standardului de testare a zgomotului: EN 12102-2013

Obține confort rapid

Folosește kitul premium pentru ferestre¹ și te poți răcori cu până la 60% mai rapid². ¹Kitul premium pentru ferestre se vinde separat.

² Când în cameră sunt 26 °C, iar temp. setată este 24 °C, vei atinge temp. setată în 8 min atunci când utilizezi kitul premium pentru ferestre, comparativ cu 20 de min fără kitul pentru ferestre. Test intern într-o cameră de 14 m², cu 60% nivel de umiditate relativă și 30 °C temp. exterioară.

O soluție sustenabilă ce reduce impactul asupra climei

O soluție mai sustenabilă: Agentul frigorific utilizat este gazul sustenabil R290, care reduce potențialul de încălzire globală (GWP) al aparatului de aer condiționat portabil cu 99,8% în comparație cu aparatele de aer condiționat portabile care utilizează R410a.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone